'Bu Kızın Öyküsü' belgeseli Blu TV'de!

Karsu Dönmez’in hikayesinin anlatıldığı bölüm yayında...

Google Haberlere Abone ol
'Bu Kızın Öyküsü' belgeseli Blu TV'de!

Bu Kızın Öyküsü belgeseli dokuz farklı genç kadının cesur kararlarını ve değişen hayatlarını konu alıyor. Her hafta farklı bir hikayenin anlatıldığı belgesel serisi toplamda dokuz bölüm. Belgeseller kendi potansiyelini gerçekleştirmiş, kendi yolunu çizmiş kadınların yolculuğunu anlatıyor. Elidor, kadınların kendileri için oluşturdukları özel hikayelere inanıyor ve kendilerini keşfetme yolculuklarında onların yanında oluyor. Zaman zaman güçlü eleştirilerle karşı karşıya kalan genç kadınların hayallerini başarmak için ihtiyaçları olan güveni açığa çıkarıyor.



 9 KAHRAMAN, 9 BAŞARI!



Sadece BluTV’de yayınlanan “Bu Kızın Öyküsü” belgesel kurgusuna destek veren Elidor, kadınların kendilerine yeni ve farklı bir yol çizmelerini destekleyerek içlerindeki gücü keşfetmelerine olanak sağlıyor. Kadının toplumdaki yerinin önemini bilen Elidor, zaman zaman güçlü eleştirilerle karşı karşıya kalan genç kadınların hayallerini başarmak için ihtiyaçları olan güveni onlara veriyor.



KARSU DÖNMEZ’İN HİKAYESİ



Her hafta farklı bir kadının hikayesini konu alan belgeselin dördüncü bölümünde Karsu Dönmez’in muhteşem hayat hikayesi anlatılıyor.



Hatay’dan Hollanda’ya göç etmiş bir ailenin kızı olan Karsu, 16 yaşında babasının Amsterdam’daki restoranında garsonluk yaparken piyano çalmaya başlıyor. Karsu,  aktif bir toplum gönüllüsü: Amsterdam’da merkez tren istasyonunda Ortadoğu ve Afrika’dan gelen mültecilere yardım ediyor; Atina’da, mültecilerle çalışan Happy Caravan adlı örgütün de elçisi. Hollanda'daki Türklerin entegrasyonunda semboller arasında gösterilen bu genç kadın, azmin, tutkunun ve başarının ta kendisi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin