Bu kareyi Ertuğrul Özkök mü çekti?

Ertuğrul Özkök, o iddiaya yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bu kareyi Ertuğrul Özkök mü çekti?

Tansu Özkök, kişisel Instagram hesabından, Kinsey Wolanski'nin sahaya girdiği anda yayıncı kuruluşun ekrana getirmediği ana ait bir fotoğrafı paylaşarak, maçta Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün de olduğunu ve fotoğrafı onun çektiğini aktarmıştı.



Liverpool ile Tottenham arasında Madrid’de oynanan Şampiyonlar Ligi finaline sahaya giren Kinsey Wolanski adlı kadın damga vurmuştu. Kinsey Wolanski, bir anda tüm dünyanın gündemine oturmuştu.



Kinsey Wolanski'nin sahaya girişini ise, yayıncı kuruluş ekrana getirmemişti.



Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’ün eşi Tansu Özkök ise, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.



O fotoğrafı çeken isim...



Tansu Özkök, kişisel Instagram hesabından, Kinsey Wolanski'nin sahaya girdiği anda yayıncı kuruluşun ekrana getirmediği ana ait bir fotoğrafı paylaşarak, maçta Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün de olduğunu ve fotoğrafı onun çektiğini aktardı.



Tansu Özkök, paylaşımına, "Özgürlük her şeye rağmen güzel" notunu düştü.



'Fotoğrafı ben çekmedim!'



Söz konusu fotoğrafı Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün çektiğine yönelik yapılan haberlerin ardından Özkök, sosyal medya hesabı üzerinden fotoğrafı kendisinin çekmediğini fakat eşi Tansu Özkök'e maç sırasında kendisinin gönderdiğini aktardı.



Ertuğrul Özkök, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:



"TANSU NEREDEN ÇIKARDIN BUNU YA Tansu şampiyonluk maçında çekilen bu fotoğrafı Instagram’a koymuş ve altına da “Fotoğraf Ertuğrul’dan” yazmış. Sabah Serdar Turgut’un telefonu ile uyandım. Meğer Oda Tv de fotoğrafı ben çektim diye haber yapmış. Olay benim önümde oldu ama maalesef bu fotoğrafları ben çekmedim. Ama Tansu’a ben gönderdim."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



TANSU NEREDEN ÇIKARDIN BUNU YA Tansu şampiyonluk maçında çekilen bu fotoğrafı Instagram’a koymuş ve altına da “Fotoğraf Ertuğrul’dan” yazmış. Sabah Serdar Turgut’un telefonu ile uyandım. Meğer Oda Tv de fotoğrafı ben çektim diye haber yapmış. Olay benim önümde oldu ama maalesef bu fotoğrafları ben çekmedim. Ama Tansu’a ben gönderdim.



Ertugrul (@ertugrulozkok)'in paylaştığı bir gönderi (3 Haz, 2019, 1:24öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin