Bu illerde oturanlar dikkat. Tek tek saydılar. Denizli, Afyonkarahisar, Uşak'ta oturanlar o tarihe aman dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Aniden olacak

Denizli, Afyonkarahisar, Uşak'ta oturanlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı yaptı. Tarih ve saat verildi. Denizli, Afyonkarahisar, Uşak'ta oturanlar o tarihe aman dikkat.

Google Haberlere Abone ol
Bu illerde oturanlar dikkat. Tek tek saydılar. Denizli, Afyonkarahisar, Uşak'ta oturanlar o tarihe aman dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Aniden olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü DenizliAfyonkarahisar, Uşak'ta oturanlar için tedbirli olmaları konusunda uyarı yaptı.

Bunaltıcı sıcaklar yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başlarken bu kez Denizli, Afyonkarahisar, Uşak için uyarı geldi. 

MGM tarih ve saat vererek bu illerde yaşayan vatandaşları uyardı.

DENİZLİ, AFYONKARAHİSAR, UŞAKTA'TA OTURANLAR DİKKAT: ANİDEN OLACAK

MGM Denizli'de meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Denizli'nin yanı sıra çevresinde yarın etkili olması beklenen yerel gök gürültülü sağanak yağış meydana gelecek.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre; Afyonkarahisar, Uşak, Denizli bölgelerinde yarın görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

SU BASKINI VE DOLU YAĞIŞI BEKLENİYOR

MGM vatandaşların ani, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti. 

TARİH VE SAAT VERİLDİ

Gök gürültülü yağışın 2 Eylül Cumartesi günü 13.00 ile 21.00 saatleri arasında etkili olması bekleniyor.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin