Bu illerde oturanlar dikkat. Hafife almayın denildi ve uyarı üstüne uyarı yapıldı. Perşembe ve cuma günü başlıyor

Marmara Bölgesi için acil uyarı yapıldı ve özellikle Çanakkale, Balıkesir, Trakya ve İstanbul için aman dikkat denildi. Perşembe ve cuma günü için uyarı yapıldı 'hafife almayın' denildi.

Google Haberlere Abone ol
Bu illerde oturanlar dikkat. Hafife almayın denildi ve uyarı üstüne uyarı yapıldı. Perşembe ve cuma günü başlıyor

Hava Forum ve meteorolojik değerlendirmelerle ilgili bilgileri paylaşan Kerem Ökten sosyal medya üzerinden açıklama yaptı ve İstanbul için uyarıda bulundu.

Hava Forum, lodosun yakın zamanda Türkiye'yi etkisi altına alacağını belirtti ve Osmanlı dönemindeki uygulamayı hatırlattı.

Hava Forum aynı zamanda yağışların ne zaman görüleceğini de açıkladı. 

Hava Forum adresinden yapılan paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

Perşembe ve cuma günü insanları etkileyecek düzeyde kuvvetli bir lodos bekliyoruz. Lodoslu havalarda insanlar genelde sersem, gergin, stresli olur. Lodos baş ağrısı da yapar. Osmanlı'da ve Bizans'ta lodoslu günlerde yargı işlemleri ertelenirmiş. Lodosu hafife almayın efendim...

İstanbullular çok soruyor "kuruduk, ne zaman yağmur var?"... En yakın görünen kayda değer bir yağmur Cumhuriyetimizin 100. Yılının gecesinde yani 29 Ekim Pazar gecesi olabilir, gelişmeleri takip ediyoruz. Pazarı pazartesine bağlayan gece bir yağış geçişi olabilir...

İstanbul, Kocaeli, Kırklareli çevrelerinde şu sıralar Afrika tozları var... Güneş desen güneş değil, bulut desen bulut değil... Havaya bakarsın, gözlerini acıtır, kaşlarını çatarsın... Gözlüksüz, kaşları çok çatmaktan çizgi oluşabilir, botoksu önemseyenlere duyurulur.

An itibarıyla Eskişehir, Sarıcakaya 34 derece ! (23.10.2023)

İstanbul, Eyüpsultan'da sıcaklık 28.5 dereceye ulaştı

KEREM ÖKTEN'DEN LODOS UYARISI GELDİ

Meteorolojik değerlendirmelerde bulunan Kerem Ökten de sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı ve lodos uyarısında bulundu. Ökten, Çanakkale, Balıkesir, Trakya ve İstanbul için etkili olacak dedi ve şu paylaşımı yaptı:

Perşembe günü lodos kuvvetleniyor. Özellikle Çanakkale, Balıkesir ve Trakya tarafında etkili olacak. İstanbul'da da kendisini hissettirecek. Cuma günü de etkili olmaya devam etmesi bekleniyor...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin