Bu ilk kez olmuyor. Avcılar'da bir kez daha internet kabloları çalındı. Polis harekete geçti

İstanbul'da, internet kablolarının kesilerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı. Mahallede sık sık hırsızlıkların yaşandığı ileri sürülürken, polis olaya ilişkin çalışma başlattı. 

Google Haberlere Abone ol
Bu ilk kez olmuyor. Avcılar'da bir kez daha internet kabloları çalındı. Polis harekete geçti

Olay, dün sabah saat 06.00 sıralarında Avcılar'da meydana geldi.

Çalışanlar, giyim mağazasının üstünden geçen internet kablolarının kesilerek çalınmış olduğunu fark etti.

Güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde bir kişinin, kestiği kabloları çekerek çaldığı görüldü. Bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri, olaya ilişkin çalışma başlattı. 

Kabloların çalındığı yerdeki bir mağazada çalışan Ali Kırşan, "Çantalı, kapüşonu kapalı bir kişi buraya geliyor. Büyük ihtimalle yabancı uyruklu olabilir. Burada dükkanın üst kısmında görünen kabloları kesip götürdü. Kablolar bakır olduğu için herhalde para ediyor. Dükkanın yan tarafında görünen çöp kutusunun üstüne basıyor. Yukarıda bulunan kabloyu kesiyor. Diğer ucundan da kesiyor. Kabloyu aldıktan sonra buradan uzaklaşıyor. Bizim dükkanımızda maddi kayıp yok. Bu kabloları çeken kuruma zararı var. Bu mahallede yaşanıyor, böyle problemler var. Daha önce de sırt çantalı bir kişi daha hırsızlık gerçekleştirdi. Çok yakın bir zamanda yine birinin arabası çalınmıştı. Hırsızlık olayları genelde bu sokakta yaşanıyor" dedi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin