Bu iddia ortalığı karıştırdı: Medya patronlarının seks kasetleri Valilik dolabında!

Adana’da bir TV yöneticisi, "Vali’nin Özel Kalem Müdürü’nün dolabında, bazı medya patronlarının seks kasetleri var" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bu iddia ortalığı karıştırdı: Medya patronlarının seks kasetleri Valilik dolabında!

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı’nın Adana’daki medya patronlarının seks kasetlerini valilikteki dolabında sakladığı iddia edildi. Gazeteci Taner Talaş, devletin istihbari birimlerinden yararlanarak kendisinin ve Adanalı gazetecilerin özel bilgilerini topladığı gerekçesiyle Valilik Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı hakkında suç duyurusunda bulundu. Geçen Haziranda yapılan suç duyurusunun ardından Adana Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Adana Akdeniz TV yöneticisi Yüksel Evsen ve gazeteci Yüksel Mert, Valilik Özel Kalem Müdürü Sakallı’nın kendilerine odasındaki dolabı göstererek “Şu dolaptaki gizli görüntüleri açıklasam yer yerinden oynar” dediğini söyledi.



SEKS KASETLERİ DOLAPTA



Evsen, savcılığa verdiği ifadede şunları anlattı: “Gazeteci Yüksel Mert’le birlikte Vali Bey’i ziyarete gitmiştik. Özel Kalem’de beklerken Vahdettin Sakallı ile sohbet ettik. Kendisi Adana’daki birçok medya mensubunun uygunsuz ve gayriahlaki görüntülerini tespit ettiğini ayrıca gayrihukuki servetlerini öğrendiğini söyledi. Odasının sağ tarafındaki etajer tarzı bir dolabı göstererek bunların orada olduğunu belirtti. ‘Bu dolabı açarsam Adana’da yer yerinden oynar’ dedi. Ömer adlı bir memuru çağırarak o kişinin Adana’daki önemli kişilerin Twitter hesabını takip eden kişi olduğunu belirtti. Yazılanların anında kendisine geldiğini ayrıca MİT’in bazı konularda kendisine bilgi notu verdiğini iddia etti.” Evsen, “Ben bu anlatılanları duyunca dehşete kapıldım. Vali Bey’in Özel Kalem Müdürlüğü’nü yapan bu kişinin üstüne vazife olmayan işlere karıştığını görünce irkildim ve bir yandan da nasıl bu bilgilere ulaşabildiğini görünce hayrete düştüm” dedi. Gazeteci Yüksel Mert de savcılığa verdiği ifadesinde Evsen’in iddialarını doğrulayarak şunları söyledi: “Vahdettin Sakallı’nın sağ tarafındaki dolabı göstererek ‘şu dolaptaki gizli görüntüleri açıklasam Adana’da yer yerinden oynar’ dediğini hatırlıyorum.” Evsen, savcılığa verdiği ifadesini kamuoyunda Böcek komisyonu olarak bilinen TBMM Haberleşme ve Özel Hayatın Gizliliği Araştırma komisyonunda da beyan ederek şunları anlattı: “(Vahdettin Sakallı), kimi medya sahiplerinin seks kasetlerinin, kimilerinin usulsüz işlerinin evrak ve kasetlerinin kendisinde olduğunu söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin