Bu hafta o burç paraya boğulacak! Resmen açıkladı. Ünlü astrolog Dinçer Güner duyurdu. 4-10 Aralık Burç yorumları geldi

Ünlü astrolog Dinçer Güner 4 Aralık ile 10 Aralık tarihi burç yorumlarını sosyal medyadan yayınladı. Koç burcu için maddiyet müjdesi veren Güner, Yengeç burcuna ise yatırım konusunda altın, euro ve kripto parayı adres gösterdi. Akrep burcu olanları ise yeni bir aşk bekliyor. İşte 4-10 Aralık burç yorumları

Google Haberlere Abone ol
Bu hafta o burç paraya boğulacak! Resmen açıkladı. Ünlü astrolog Dinçer Güner duyurdu. 4-10 Aralık Burç yorumları geldi

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerde artışlar bekleyebilirsiniz. Eğer evli iseniz eşinizin gelirinde de artışlar söz konusu olabilir. İlişkilerde takıntılı davranışlar içinde bulunmamalısınız. Yalnızsanız kendinizi tutku dolu bir ilişki içinde bulabilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Finans konuları ile ilgili kendinize çeki düzen verme, toparlama zamanı olduğuna işaret etmekte. Para ile ilgili mevzularda mantıklı düşünme, karar alma haftası sizler için. Jüpiter desteği ile sürpriz bir iş desteği, iş fırsatı sunulabilir size ama şartlar yeteri kadar olgunlaşmamış olabilir. Maddi anlamda daha da rahat nefes almanızı sağlayacak bir teklif olabilir bu. Bu hafta ticarete atılmak, kendi işinizi kurmak içinde uygun bir haftadır. Maddi konularda sizi sevindirecek güzel haberler de alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Mevcut ilişkilerinizde derinleşebilir, tutku artabilir, libido yükselebilir. Yalnızsanız yeni ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu kişiler biraz gizemli, kendini açmayı çok beceremeyen tipler olabilir. Diğer insanlarla beraber olmak, ilişki kurmak, vakit geçirmekten keyif alabileceksiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Jüpiter desteği ile, yayıncılık, medya, yurt dışı ile ilgili konular, pasaport, vize işlemleri..vb konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir, bu konulardan yana da güzel destekler, fikirler akıllar alabilirsiniz. Bu konularda işleriniz rahatlıkla çözülebilecek. Yeni akımlar, fikirlerle haşır neşir olabilir. Araştırmalar yapabilir, okumak için yeni kitaplar alabilirsiniz. Tez yazmak, ödev hazırlamak için uygun bir hafta iken, gireceğiniz olası sınavlarda başarı yakalama şansınızda yüksek olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Özellikle iş koşullarınız mutlu edecek gelişmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle özverili bir şekilde çalışmaya özen gösterebilirsiniz. Sağlık konusunda, genital bölge, üreme organlarına dikkat etmelisiniz. Kilo alma-verme dengesine de dikkat. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Bu hafta zihniniz dalgın, endişeye, karamsarlığa yatkın olabilir. Ruhsal anlamda sizi rahatlatacak kitaplar okumak, bu konularda bilgi sahibi kişilerle bir araya gelmek bilgi sahibi olmak, araştırmak, okumak içinde harika bir hafta. Sadece biraz dedikodulara dikkat edin, her şeyi herkesin yanında konuşmayın. Finansal konularda, vergi, miras, muhasebe, yatırım gibi konularda da araştırmalar yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Özel hayatınızda daha tutkulu, derin ve kıskanç olabilirsiniz. Bu süreçte yatırım planlarımız olabilir, altın, Euro, kripto gibi konulara eğilebilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizden daha fazla keyif alabilirsiniz. Yaratıcı olacağınız bir dönem olacaktır. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Arkadaşlarınızla birlikte zihin fırtınaları yapıp yeni projelerde üretebilirsin. Bu hafta akla mantığa uygun her türlü yeni projeyi hayata geçirmek için çok uygundur. Jüpiter desteği ile de her türlü fikir ve projeleriniz için profesyonel anlamda destek alabileceğinize işaret etmekte. Yeni ortaklıklar, iş birlikleri kurmak içinde ideal bir hafta. Kişisel fikirleriniz, tavsiyeleriniz arkadaşlarınızın sorunlarının çözümünde destekleyici olacaktır. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak içinde harika!

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Bu dönem evinizi güzelleştirmek, yeni bir dekorasyon yapmak, yeni eşyalar almak için harekete geçebilirsiniz. Evde, yuvada huzuru ve dengeyi yakalamaya çalışacağınız bir dönem olabilir. Evde daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, mutluluğu evinizde arayabilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yeni kariyer hedefleri belirleme, iş görüşmeleri yapma, işinizle ilgili önemli toplantılar, görüşmeler zamanı. Bu hafta kariyerinizi ilgilendiren konularda imza atmanız gerektiren konular olursa düşünmeden atabilirsiniz. İş ve kariyerle ilgili konularda mantıklı olan ne ise onun kararını veriyor olmanız önemli olacaktır. Jüpiter desteği ile de terfi, iş değişikliği, işinizde ödül alma, işyerinizde değer görme, kariyerinizle ilgili konularda alacağınız güzel akılları, fikirsel desteği, iş seyahatlerinin artacağını ama bu seyahatlerin size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. İşinizle ilgili yeni eğitimlere de katılabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Keyfi konular, huzur ve mutluluk için paranızı harcayabilirsiniz. Parasal konularla ilgili sizi mutlu edecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz belki bu süreçte borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Tabii ki parasal konularda biraz daha gizlilik içinde hareket etmek isteyebilir ve biraz da inatçı davranabilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. . Kredi araştırmaları yapabilir, yatırım yapabilir, finansal anlamda bir krizi rahatlıkla çözebileceksiniz. Bu hafta evinizi veya arabanızı değiştirmek, yatırım yapmak için koşullar fazlası ile uygun açıkçası. Vergi borcunuz var ise bu hafta bunu yapılandırabilirsiniz. Eğer ki burs arayışınız varsa veya reklam arayışınız var ise bunu da halledebileceksiniz. Yine ev, gayrimenkul, toprak, araç konularında araştırmalar yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz Kısa mesafeli seyahatler gündeme gelebilir. Okumaktan, derin araştırmalar yapmaktan, kimsenin ulaşamadığı bilgilere ulaşmaktan keyif alabilirsiniz. Sizi mutlu edecek eğitimler gündeme gelebilir, keyif verecek seminerlere katılabilirsiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yurt dışı kaynaklı işleriniz varsa vize pasaport gibi bu işlemleri halletmek için gayet uygun bir hafta. Veya yurt kaynaklı ticari işleriniz varsa bu işlerinizi e rahatlıkla halledebileceksiniz. Normalde hobiniz olan bir şeyin eğitimine başlayabilirsiniz. Yaratıcı fikirler zihninizde dolup taşacaktır. Önemli anlaşmalarınızı bu aralar yapabilir, imzalarınızı atabilirsiniz

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Aşk trafiğiniz canlanmaya ve hızlanmaya başlıyor. Aşkı hayatınıza daha kolay çekebileceksiniz. Hayatınızı, kendinizi, bedeninizi güzelleştirmek isteyeceğiniz bir dönem olacaktır. Bu dönem kendinizi daha değerli hissetmek isteyeceksiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Önemi anlaşmalar yapmak, sözleşmeler imzalamak için uygun bir hafta. Keza yabancı dil eğitimine başlamak içinde gayet koşullar sizi destekleyen pozisyonda. Eğer ki ortağınızı veya partnerinizi bir konuda ikna etmeniz gerekecek ise gökyüzü sizi bu konuda destekleyecek. İletişim yeteneklerinizi kullanarak ortaklık veya partner ilişkileriniz de krizleri iyi yönetebilecek, sorunları rahatlıkla çözebileceksiniz. Bu hafta seyahate de çıkabilirsiniz

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Bu dönem ilişkilerde, aşkta isler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ortaya çıkmaması gereken ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle sağlık olarak genital bölge, yumurtalıklar ve üreme organlarına biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Maddi konularda da riskler almak, har vurup harman savurmak için uygun olmayabilir. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Para ile ilgili anlaşmalar yapmak, para meselelerini akılcı bir şekilde çözmek, alım-satım işlerinden para kazanmak, serbest meslek sahibi iseniz yeni müşterilerle bir araya gelmek için gayet uygun bir dönem. Beklediğiniz ödemeleriniz var ise bu hafta size gelecektir. Para ile ilgili her türlü iyi haberlerin gelebileceği, maddi anlamda güzel koşulların oluşabileceği bir hafta.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, eğlenceli bir dönem bekliyor. Dostlarınızla beraber olmak size mutluluk ve keyif verecektir. Davetler, organizasyonlar, etkinlikler, grup çalışmaları trafiğinin artabileceği bir süreç olacak. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, size kazanç getirebilecek işlere imza atabilirsiniz. Aşk, meşk konularında nispeten şanslı etkiler söz konusu. Hayata daha iyimser bir pencereden bakabileceksiniz. Daha çok psikoloji, bilinçaltı çalışmalara katılabilirsiniz. Size keyif verecek, sizi güldürecek insanlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Kişisel hayatınız, aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda hızlı düşünüp, olumlu kararlar verebilirsiniz. Borsa gibi yatırım konularında kazanç sağlayacak yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. İşle ilgili konularda mutlu ve keyif alacağınız gelişmeler olabilir. Bu dönem iş ilişkileri önem kazanacak. Yalnız olanlar iş vasıtası ile tanışacakları biri ile yakınlaşabilirler. Toplum önünde nasıl göründüğünüze bu dönem ekstra dikkat edebileceksiniz. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Ev, arsa, gayrimenkulle ilgili konularda kararlar, imza gerektiren konular olabilir. Bu hafta kendinize dönme, ruhsal anlamda kendinizi keşfetme, anlık farkındalıklar yakalama, varsa kötü alışkanlıklardan kurtulma zamanı sizler için. Spiritüel, mistik konulara karşı ilginiz daha da artabilir, okuyabilir, araştırabilir kendinizi geliştirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiyor ve 29 Aralığa kadar seyahat edecek. Gezmekten, öğrenmekten, araştırmaktan, farklı kültürlerle etkileşim içinde olmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem olabilir. Eğer ki hayatınızda kimse yok ise özel anlamda sizden uzakta olan biriyle duygusal yakınlaşmalar olabilir. Hukuki konularda da destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu hafta Merkür ile Jüpiter arasında da harika bir etkileşim olacak. Yeni bir eğitime katılabilir, dil eğitimine başlayabilir, yakın çevrenizle ilgili görüşeceğiniz ve görüşmeyeceğiniz kişileri organize edebilirsiniz. Bu hafta yeni bir yazıya, hikayeye başlamak, kitap yazmak, web sitesi açmak, satış işlerine girişmek için güzel bir hafta. Jüpiter desteği ile özellikle eski dostlardan, arkadaşlardan gelebilecek güzel desteklere işaret ederken, bu hafta daha çok sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onlarla seyahat planları da yapabilirsiniz. Bu hafta dostlarınız tarafından çokça bilgilendirileceksiniz bir çok konuda.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin