Bu görüntüden kurtulmanın formülü bulundu: Göz altındaki inatçı yağ bezelerinden doğal yollarla kurtulmak mümkün

Göz altında oluşan inatçı yağ bezelerinden kurtulmak bu yöntemle mümkün. İşte yağ bezelerinden kurtulmanın etkili formülü...

Google Haberlere Abone ol
Bu görüntüden kurtulmanın formülü bulundu: Göz altındaki inatçı yağ bezelerinden doğal yollarla kurtulmak mümkün

Kadın erkek fark etmeksizin hemen herkes göz altında oluşan yağ bezelerinden muzdarip olmaktadır. Göz altında oluşan yağ bezeleri kişinin sağlıksız bir görünüm içerisinde olmasına neden olurken, yağ bezelerinden doğal yollarla kurtulmanın etkili formülü bulundu.

Göz altında yağ lekelerinin oluşmasına neden olan pek çok farklı unsur bulunmaktadır. Bu unsurların başında elbette sağlıksız beslenme, düzenli cilt temizliğinin yapılmaması ya da kullanılan kimyasal içerikli ürünler gelebilmektedir. 

Göz altında oluşan yağ bezelerini temizleyebilmek ve cildi yağ bezelerinden arındırabilmek için bu formülü uygulamayı ihmal etmeyin. İşte göz altında bulunan yağ bezelerini temizlemenin etkili o formülü...

 

YAĞ BEZELERİNDEN ESER KALMAYACAK!

Göz altında oluşan inatçı yağ bezelerinden kurtulmak ve cildin çok daha sağlıklı bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabilmek için cilde uygulanması gereken çeşitli maskeler bulunmaktadır. Bu maskelerin başında da şüphesiz kil maskesi gelmektedir.

Kil maddesinin içerisinde bulunan maddeler cildin derinlemesine temiz olmasına yardımcı olurken, deri altında oluşan yağ bezelerinin dahi temizlenmesine katkı sağlamaktadır.

Göz altında oluşan yağ bezelerini temizleyebilmek ve cildin sağlıklı bir görünüm içerisinde olmasını sağlayabilmek için bu adımları izleyebilirsiniz;

2 yemek kaşığı yeşil kil

1 yemek kaşığı elma sirkesi

1 tatlı kaşığı bal

Yukarıda yer alan malzemeleri uygun bir kabın içerisinde homojen oluncaya dek güzelce karıştırın. Karıştırma işlemini tamamladıktan sonra karışımı cildinize eşit olacak şekilde masaj hareketleriyle uygulayın.

Maskeyi cildinize uyguladıktan sonra 15 - 20 dakika kadar cildinizde kalmasını sağlayın. Bekleme süresini tamamladıktan sonra cildinizi ılık su yardımıyla nazik bir şekilde temizleyin.

Akabinde su bazlı ve cilt tipinize uygun bir krem ile nemlendirin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin