'Bu filmde oynayabilmek için hepimiz jinekoloğa gittik'

‘Nadide Hayat’ filminin oyuncularından dikkat çeken açıklamalar...

Google Haberlere Abone ol
'Bu filmde oynayabilmek için hepimiz jinekoloğa gittik'

Ünlü yönetmen Çağan Irmak imzalı, TAFF yapımı ‘Nadide Hayat’ın oyuncuları Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı ve Irmak Örnek, geçtiğimiz perşembe gecesi CNN Türk'te yayınlanan "Burada Laf Çok" programından Mesut Yar'ın konuğu oldu.



Film hakkında daha önce hiç duyulmayan eğlenceli gerçeklerin ortaya çıktığı programa da yönetmen Çağan Irmak canlı yayına telefonla bağlanarak sürpriz yaptı.



“ÇAĞAN (IRMAK) İLE TATİLE ÇIKIYORUZ SANDIM, FİLM ÇEKTİK”



Nadide Hayat’ teklifinin nasıl geldiğini anlatırken Akbağ şunları söyledi: “Çağan (Irmak) beni arayınca direkt ‘Yüzme biliyor musun? Denizle aran nasıl?’ diye sorunca ben de tatile çıkıyoruz sandım ama film çektik. İlk buluşmamızda aklındaki fikirleri duyunca da senaryoyu okumadan kabul ettim.”



“YETKİN (DİKİNCİLER) ŞİİR GİBİ REÇETE YAZARDI!”



Tümü tiyatro kökenli olan ve hala tiyatro oyunculuğu yapan konuklar oyunculuktan başka meslek yapmadıklarını söyleyince Mesut Yar “Peki hayalinizde başka bir meslek var mıydı” diye sordu. Yetkin Dikinciler, “Doktor olmayı çok isterdim” deyince, Demet Akbağ, Dikinciler’in şairane konuşma tarzına atıfta bulunarak “Yetkin doktor olsaydı, şiir gibi reçete yazardı. Hasta daha ameliyata girmeden iyileşirdi” dedi.



Yetkin Dikinciler’in kendisi dahil tüm konuklar Demet Akbağ’ın bu tespitine hem çok güldü, hem de katıldıklarını söyledi.



“FİLMDE OYNAYABİLMEK İÇİN HEPİMİZ JİNEKOLOĞA GİTTİK”



Önemli bir kısmı su altında gerçekleşen filmin çekimleri öncesinde tüm oyuncuların ciddi bir dalış eğitimi aldığını söyleyen Sevi Akı başlarına gelen ilginç bir hikayeyi de anlattı: “Dalış eğitimleri öncesinde sağlık raporu almamız gerekiyordu. Ben, Çisem Çancı, Irmak Örnek, Batuhan Begimgil, Ümit Erlim ve Efecan Şenolsun sağlık raporu almaya gittik. Verilen adrese gittik. Üzerinde ‘doktor’ yazan zile bastık girdik. 3 kadın 3 erkek gittik ve ‘Bir filmde oynayacağız, sağlık raporu almak için geldik’ deyince doktor bize şaşkın şaşkın baktı. Meğer yanlış adrese gitmişiz, bir yandaki apartmana gitmemiz gerekiyormuş. Görüştüğümüz doktor da bir jinekologmuş” deyince tüm ekip kahkahalarla güldü.



ÇAĞAN IRMAK’TAN  SÜRPRİZ!



Programı evinden izleyen Çağan Irmak, programdaki keyifli sohbete dayanamadığını söyleyerek canlı yayına telefonla bağlandı ve “O kadar enerji dolusunuz ki aramadan edemedim. Hepinize iyiyayınlar canlar. Çok güzel bir şey yaşadık hepberaber. Çekimleri yaptığımız o tekneye gitmek istedim sizi izleyince. Ne dersiniz gidelim mi? Haydi kalkın gidelim” dedi ve Mesut Yar’a da ileriki zamanlarda programına katılacağını söz verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin