Bu dolunay sizin şansınız olabilir! Her burcu ayrı ayrı etkileyecek 8 Aralık Perşembe dolunayı geliyor. Astrolog Fatma Gül Çamur 5-11 Aralık haftasını yorumladı. İşte burcunuza göre haftalık yorumlarınız...

8 Aralık Perşembe günü ikizler burcunun 16 derecesinde bir dolunay var. Dolunay yükseleni yay burcunun 1 derecesinde yani geçtiğimiz yeniaya da vurgusunu yapan bir dolunay olacak. Dolunaylar tamamlama, bitirme, kapatma konularını çalıştırır. Bu dolunayda da yeniayda karşımıza çıkan, başlattığımız olayları tamamlama şansı bulacağız. Peki bu dolunay her bir burcu ayrı ayrı nasıl etkileyecek? Burcunuz bu dolunay etkisindeki haftayı nasıl geçirecek?

Google Haberlere Abone ol
Bu dolunay sizin şansınız olabilir! Her burcu ayrı ayrı etkileyecek 8 Aralık Perşembe dolunayı geliyor. Astrolog Fatma Gül Çamur 5-11 Aralık haftasını yorumladı. İşte burcunuza göre haftalık yorumlarınız...

Dolunayda ikili ilişkiler ana merkezde olacak. Dolunaya eşlik eden Mars ile ve oğlak burcundaki Merkür ile beraber ilişkilerde sorumluluk almak, ciddi düşünceler içine girmek, ciddi konuşmalar yapmak gibi bir takım gelişmeler yaşayacağız. Satürn dolunaya destek veriyor. Sağlamlık, süreklilik için bu destek hayatımıza önemli rol alıyor.

İlişkilerin dışında hedeflediğimiz, yapmak istediğimiz planlarımız için motivasyon bulabileceğiz ve harekete geçebileceğiz. Kendimizi ön planda tutacağımız, içsel enerjimizin yüksek olduğu bir dolunay olacağı için düşündüklerimiz, hayal ettiklerimiz ve konuştuğumuz her ne varsa hayata geçirme potansiyelimiz yüksek olacak.

Kariyer hayatımızla ilgili de önümüze bizi tatmin edecek fırsatlar çıkacaktır. Bu süreçte girilen işler, yapılan iş anlaşmaları uzun vadeli olacak ve yöneticileri de destekleyici karakterlerde insanlar olacaktır.

Astrolog Fatma Gül Çamur 5-11 Aralık haftasını yorumladı. İşte burçlara göre haftalık yorumunuz... 

Bu dolunay sizin şansınız olabilir! Her burcu ayrı ayrı etkileyecek 8 Aralık Perşembe dolunayı geliyor. Astrolog Fatma Gül Çamur 5-11 Aralık haftasını yorumladı. İşte burcunuza göre haftalık yorumlarınız...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte iletişim, kardeşler, yakın akrabalar, yolculuklar gibi konular gündeminizde olacak. Kardeşlerinizle seyahat planları yapabilir, çıktığınız bir yolculukta biriyle tanışabilir, iş anlaşmalarınızı sonuca bağlayabilir, sosyal medyada görünür olabilirsiniz. İletişimlerinizde gerilim yaşamamak için dikkat ediniz.
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte para ve öz değerinizi ilgilendiren konularınız gündemde olacaktır. Eşinize maddi destekte bulunabilir, bedeninize küçük müdehalelerde bulunabilirsiniz. Spora başlamak için bu dolunaydan destek alabilirsiniz. Para konularıyla ilgili yeni fırsatlar açığa çıkabilir.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte motivasyonunuz artacak ve ilişkilerinizle ilgili çözüm bekleyen sorunlarınız çözüme kavuşacaktır. Kendi kendinize sinir yaratmadan olaylara rasyonel bir bakış açısıyla bakarsanız büyük resmi görerek enerjinizi değiştirebilirsiniz. Sizin için aşk, kariyer, ortaklık gibi konularda oldukça olumlu etkiler barındırıyor bu dolunay.
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte ruhsal konularınız ve gizli kalmış konular gündemde olacak. Sizden gizli yapılan, sizinarkanızdan çevrilen işler tek tek açığa çıkacak ve sizin kulağınıza gelecektir. Bir süredir aklınızı meşgul eden konular gün yüzüne çıkacağı için ruhsal bir rahatlama da yaşayacaksınız. Bu sürede gördüğünüz rüyaları not ediniz.
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte sosyal ve arkadaş çevresiyle ilgili konular gündemde olacak. Gerilim yaşadığınız arkadaşlarınızla görüşüp, aranızdaki konuyu kapatıp arkadaşlığınıza devam edebilirsiniz ya da kopması gereken ipleri tamamen kopartabilirsiniz. Bu süreçte kendi hayallerinize ve hedeflerinize odaklanmak sizin için daha doğru olacaktır. 

Bu dolunay sizin şansınız olabilir! Her burcu ayrı ayrı etkileyecek 8 Aralık Perşembe dolunayı geliyor. Astrolog Fatma Gül Çamur 5-11 Aralık haftasını yorumladı. İşte burcunuza göre haftalık yorumlarınız... - Resim : 2

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyer hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Kaçırdığınız ya da beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Hali hazırda çalıştığınız iş ortamında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Mantık çerçevesinde hakkınızı koruyarak tartışmalara girebilirsiniz. Sinirle hareket etmemeye özen gösterin.
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte yurtdışı, sosyal medya, mahkemeler, eğitimler gibi konular gündeme gelecek. Sosyal medyada yapacağınız bir iş sizin kariyeriniz haline gelebilir ve geniş kitlelere ulaşma imkanı bulabilirsiniz. Motivasyonunuzu kaybetmeyin sadece. Vize, mahkeme sonucu gibi beklediğiniz konular sonuca kavuşabilir.
AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kredi, borç, miras, maddi kazanımlar gibi konular gündeminize gelebilir. Banka kredisi çekmek, borç kapatmak gibi düşünceleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz bir miras konusu sonuçlanabilir. Gündeminizde ameliyat gibi konular varsa bu dolunayda gerçekleştirebilirsiniz.
YAY VE YÜKSELEN YAY: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte ilişkiler, ortaklıklar ve açık düşmanlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Monoton giden bir ilişkiyi canlandırabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ciddi kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni ortaklıklar, işbirlikleri oluşturabilirsiniz.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte iş, sağlık, rutinleriniz, evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için dolunay enerjisinden faydalanın, gözden bir şey kaçmayacaktır. Yeni iş fırsatları açığa çıkabilir, işinizle ilgili önemli ve ciddi kararlar alabilirsiniz. Sinirlenip birden işinizi bırakma potansiyeliniz de var. Fevri davranmamaya özen gösterin.
KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarınız, parasal konular ve hobilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Flörtleşme enerjisi yüksek bir dolunay, sizin de karşınıza bu anlamda gelişmeler çıkacaktır. Çocuk sahibi olanlar çocukların eğitimiyle ilgili krizler yaşayabilir. Çocuklarla iletişim problemleri oluşabilir. Sakin kalıp çözüm yoluna gitmenizde fayda var.
BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Bu hafta ikizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte ev, aile, yuva konuları ön planda olacak. Ev alım satım, taşınma, yer değiştirme gibi planlarınız varsa bu dolunayda hız kazanabilir. Bazılarınız için bu etki yuva kurma, evlilik kararı ve teklifi alma olarak da çalışacaktır. Hamilelik enerjisi de bu dolunayda açığa çıkan enerjilerden olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin