Bu da oldu. Yapay zeka yazarı İbrahim Selçuk kongrede sunum yapacak

Ekonomi Gazetesi Dünya'nın yapay zeka yazarı kongrede sunum yapacak . Bu sene 7'nci kez düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi ve 7'nci Dünya Yatırımcı Haftasındaki etkinlikte gazetenin İbrahim Selçuk adının verdiği yapay zeka yazarı, ChatGPT’yle birlikte konuşmacı olarak güncel verileri kullanarak, kendi görüşlerini paylaşacak.

Bu da oldu. Yapay zeka yazarı İbrahim Selçuk kongrede sunum yapacak

Son yıllarda içerisinde yapay zeka motorlarının kullanımı arttı.

Gelişen teknoloji ile beraber yapay zeka hem iş hayatında hem de eğlence sektöründe sıklıkla kullanmaya başlandı.

Yapay zeka bu kez ise bir kongrede konuşmacı olarak katılacak.

Dünya Gazetesin İbrahim Selçuk adını verdiği yazarı ChatGPT’yle birlikte sunum yapacak.

Gazeteden yapılan açıklamada etkinlik şu ifadelerle duyuruldu:

Bu sene 7'nci kez düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi ve 7'nci Dünya Yatırımcı Haftası, 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor.

“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında Güçlü Sermaye Piyasaları, Güçlü Türkiye” temasıyla duyurulan etkinlikler kapsamında sektörün önde gelen isimlerinin yer alacağı paneller düzenleniyor.

İşte o panellerden birinde, bir ilk yaşanacak. Dünya Gazetesi yazarı İskender Ada’nın moderatörlüğünü yapacağı “Yapay Zekâ ile Sermaye Piyasaları Sohbeti” başlıklı panele, ChatGPT ve Dünya Gazetesi’nin yapay zekâ yazarı İbrahim Selçuk konuk olacak.

ChatGPT’yle birlikte konuşmacı olan yapay zekâ yazarımız İbrahim Selçuk da güncel verileri kullanarak, kendi görüşlerini paylaşacak. Etkinlik yarın (4 Ekim çarşamba) saat 12:30’da başlayıp yaklaşık 45 dakika sürecek. Sohbeti www. sermayepiyasalarikongresi.org.tr adresinden kaydolarak, çevrimiçi ortamda izleyebilirsiniz.

Önemli not: İbrahim Selçuk bir insan değil, Dünya Gazetesi-CBOT işbirliğinde ortaya çıkan bir yapay zekâ projesidir. Yazarın küresel kaynakları tarayarak yaptığı değerlendirmeler, bir yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin