Bu da oldu! Efsane dizinin yıldız oyuncusunu hayranı ısırdı

Dünyada büyük ilgi gören zombi dizisinin yıldız oyuncusu hayranı tarafından ısırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bu da oldu! Efsane dizinin yıldız oyuncusunu hayranı ısırdı

Dünyada büyük ilgi gören zombi dizisi The Walking Dead'in yıldızı Norman Reedus'u bir hayranı göğsünden ısırdı. Kadın Instagram'dan yaptığı açıklamada özür dileyerek, "Bana ne olduğunu bilmiyorum, bir anda kafamı çevirdim ve onu ısırdım" dedi. Norman Reedus ise "Beni ısırmayın" yazan tişörtlü bir fotoğraf paylaştı.



Bu da oldu! Efsane dizinin yıldız oyuncusunu hayranı ısırdıRanini TV'de yer alan haberde, dizide kardeşini canlandıran Michael Rooker ile zombilere dair bir etkinliğe katılan Reedus, kadın bir hayranıyla fotoğraf çektirdiği sırada fotoğraf çektirme işi bittikten sonra kadın tarafından göğsünden ısırıldı. Güvenlik görevlilere olaya hemen müdahale etti ancak Reedus'un göğsünde ısırık içi kaldı.



Ünlü oyuncu hayranından şikayetçi olmadı. Kadın, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Niyetim ona zarar vermek değildi. Bana ne olduğunu bilmiyorum, bir anda kafamı çevirdim ve onu ısırdım. Özür dilerim Norman!" açıklaması yaptı. Norman Reedus ise sonrasında Instagram hesabından üzerinde "Beni ısırmayın" yazan tişörtlü bir fotoğraf paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin