'Bu çok ucuz bir kavga'

Hürriyet Magazin Konseyi, Seren Serengil ile Hande Yener arasındaki kavgayı değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
'Bu çok ucuz bir kavga'

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



'Bu çok ucuz bir kavga'



Hande Yener ve Seren Serengil kavgasında kim haklı, kim haksız? Hande’nin Seren için “Kim bu, küçük Demet Akalın mı? Büyüğü bitti küçüğü mü geldi?” yorumuna ne diyorsunuz?



Onur Baştürk: Bu kavga çok ucuz bir kavga. Tam mahalle kavgası. Hande Yener’i gerçekten anlamıyorum. Seren Serengil’in söylediklerine takılıp kalmasını da, kalkıp onun çıplak fotoğrafını paylaşmasını da... Dahası Demet Akalın mevzusunu bozuk plak gibi önümüze sunması da tuhaf. Sanki tüm dünya onun için Demet Akalın ve arkadaşlarından ibaret gibi. Hayattaki tek motivasyonu bu mu?



Ömür Gedik: Hande, Seren’in söylediklerine sinirlenmiş olabilir. Bunu anlayabilirim. Ama yaptığını, verdiği karşılığı anlayamıyorum. Seviyeyi buralara düşürmeye gerek var mı? Çok daha zekice cevap verebilirdi. Bu tavrıyla sadece eleştiri odağı oldu. Konuyu yine Demet Akalın’a bağlaması ise çok gereksiz. Bu polemiği de tüketecekler bu gidişle. Hande-Demet çekişmesi de kabak tadı vermeye başladı çünkü.



Cengiz Semercioğlu: Seren’in Demet’in tarafında olduğu bilinen bir gerçek. Ama bu tartışmanın Demet’le bir ilgisi yok ve Seren sonuna kadar haklı. Radyo çalınma sonuçlarını tartışmalı bulabilir, beğenmeyebilir, buna hakkı var. Hande hemen bel altına inerek bugüne kadar yaşadığı polemikler içinde en büyük hatasını yaptı. Herkes de Hande’yi eleştirdi zaten.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin