Bu araştırma çok konuşulacak! Mutlu evliliğin sırrı ortaya çıktı: Aldatmak

İnsanların ilişki yaşarken en korktuğu eylemlerin başında gelen aldatmanın evliliği kurtardığını söyleyen bir araştırma ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Bu araştırma çok konuşulacak! Mutlu evliliğin sırrı ortaya çıktı: Aldatmak
Daily Star

Yeni bir araştırmaya göre bir ilişki yaşamak evliliğinize kurtaracak şeylerin başında geliyor.

Eşlerini aldattığını itiraf eden 1.400 kişinin katıldığı araştırmada , katılımcıların %72'si bir ilişki başlattıklarından beri kocaları veya eşleriyle ilişkilerinin çok daha iyiye gittiğini söyledi. Hatta katılımcıların yüzde 52'si, eşlerini aldatmaya başladıkları günden bu yana eşleriyle olan cinsel yaşamlarının canlandığını ifade etti.

Evlilik dışı arkadaşlık sitesi illicitencounters.com tarafından yapılan araştırmada eşlerini aldatmaya başlayanların yüzde 72'sinin eşleriyle ilişkilerinin daha iyiye gittiğini ortaya çıkardı.
Katılımcıların sadece yüzde 2'si eşlerine daha da soğuduklarını belirtti. Yüzde 26'sı ise gözle görülür bir değişiklik olmadığını söyledi.

İlişkiye başladıklarından beri partnerleriyle daha fazla mı yoksa daha az mı seks yaptıkları sorulduğunda, yüzde 52'si bunu yaptığını söyledi; sadece yüzde 23'ü daha az seks yaptığını, yüzde 25'i ise bunun yaklaşık olarak aynı kaldığını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin