Bu animasyon sosyal medyayı yıktı. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Altılı Masa'yı konu alan 'Adaylık Oyunları' animasyonu gündeme oturdu

Sosyal medyada yayımlanan Altılı Masa animasyonu gündeme oturdu. Kurtuba TV adlı bir YouTube kanalı tarafından paylaşılan animasyonda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK davasından aldığı ceza sonrası yaşananlar hicvedildi. Sosyal medyada video binlerce kez izlendi.

Google Haberlere Abone ol
Bu animasyon sosyal medyayı yıktı. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Altılı Masa'yı konu alan 'Adaylık Oyunları' animasyonu gündeme oturdu

Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Genel Seçimlerine çok kısa süre kaldı. İktidarda olan AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığında seçime girecek.

MUHALEFETTE SİYASİ İKBAL KAVGASI

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Demokrat Parti ve gayri resmi olarak destek veren HDP'den oluşan çok bileşenli muhalefette ise büyük bir adaylık yarışı aldı başını gidiyor.

AHMAK HAKARETİ VE MAĞDURİYET KUCAKLAŞMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine "ahmak" hakaretini savurduğu için yargılandığı davanın karar duruşmasında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

İstanbul Anadolu Adliyesi 7. Asliye Mahkemesi’nde görülen karar duruşması öncesi Saraçhane'de buluşan İyi Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mahkumiyet kararı açıklandıktan sonra büyük bir sevinçle kucaklaşmıştı. 

TARİFELİ UÇAKLA GİTTİ, ÖZEL JETLE APAR TOPAR DÖNDÜ

Adaylık için destek arayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'dayken yaşanan bu olay altılı masayı allak bullak etmişti.

Almanya'ya tarifeli uçakla giden Kılıçdaroğlu, özel jetle yurda dönerek kendisini oyun dışı bırakacak tiyatroya karşı ön almıştı.

Türkiye kamuoyu, muhalifler arasında yaşanan bu politik oyunlar silsilesine günlerce tepki göstermişti.

ANİMASYON FİLMİ PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR

Türk siyasi yapısındaki çarpık karakterleri hicveden "Zübük" filmini aratmayan siyasi ikbal kavgası için yapılan özel animasyon filmi, sosyal medyada gündem oldu. Paylaşım rekorları kıran video, Twitter kullanıcılarınca ilgiyle karşılandı.

Siyasi sabıkalı Akşener ve İBB'deki 4 yıla yakın görev süresince büyük skandallara karışan İmamoğlu cephesi ile siyasi hayatındaki muhtemel son seçimine karşı büyük bir hırsla sarılan Kılıçdaroğlu'nun taht mücadelesi mizahi bir dille anlatılıyor.

AHMAK GÖNDERMESİ

Kısa animasyon filminde Kılıçdaroğlu için yazılan, "Ahmak! Ya alsanıza beni de içeri" sözleri hem güldürdü, hem de düşündürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin