Bu ailedeki tüm kadınlar sakallı! Yüzü tamamen kılla kaplı ve bu halini çok seviyor

Güney Afrika'da yaşayan 42 yaşındaki Khosi Nkanyezi Buthelezi sakalları olan bir kadın. Fakat o bu şekilde yaşamaktan oldukça mutlu.

Google Haberlere Abone ol
Bu ailedeki tüm kadınlar sakallı! Yüzü tamamen kılla kaplı ve bu halini çok seviyor

42 yaşındaki Khosi Nkanyezi Buthelezi aşırı kıllanma sorunu yaşıyor, hatta sakalı bile var. Onu gören insanlar bu konuda acımasız söylemlerde bulunsalar dahi o kendini seviyor.

Güney Afrika'da kitap editörlüğü yapan Buthelezi, bu durumunu ilk kez henüz ergenlik çağındayken fark etti. Fakat O zamanlar ailesindeki diğer kadınlar da aynı göründüğü için bunu pek önemsemedi.

Bu ailedeki tüm kadınlar sakallı! Yüzü tamamen kılla kaplı ve bu halini çok seviyor


"Teyzem gibi kıllı kadınların kutsanmış, güçlü ve katı görülmesine alışarak büyüdüm, bu yüzden bunun bana miras kalan bir şey olduğunu düşündüm. Bu nedenle vücut kıllarımla ilgili hiçbir zaman doktora başvurmadım, fiziksel bir sorunum olmadı. Ama sonunda aile hekimimi ziyaret ettiğimde doğurganlık ve Polikistik over sendromu (PCOS) için hormon düzeyi testleri önerdiler. Ancak ikisi de negatif çıktı. İstesem çocuk sahibi olabiliyordum ve hormon tedavisine de gerek yoktu. her şey yolunda görünüyordu" dedi.

Bu ailedeki tüm kadınlar sakallı! Yüzü tamamen kılla kaplı ve bu halini çok seviyor - Resim : 2


Bunun üzerine her hafta tıraş olmaya başladı fakat tıraş oldukça daha çok kılı çıktı. Bunun üzerine ağda yapmayı denedi ama bunu da pahalı ve acı verici buldu. Sonunda kıllarıyla barışma yolunu seçti ve kendini sevmeye karar verdi. Şimdi TikTok'ta videolar çekiyor ve insanları bedenleriyle barışmaya teşvik ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin