Bu adama verilen cezaya inanamayacaksınız! Bir erkeğe "kadınlarla toplum içinde seks hakkında konuşmama" cezası verildi

34 yaşındaki bu adama verilen c eza önce herkesi şoke etse de sonrasında 'iyi olmuş' bile dedirtiyor. Birleşik Krallıık'ta bir adama, toplum içinde kadınlarla seks konuşmama cezası verildi. Bu adam sokakta genç kadınlarla seks hakkına konuşuyormuş ve korkan kadınları taciz ediyormuş.

Google Haberlere Abone ol
Bu adama verilen cezaya inanamayacaksınız! Bir erkeğe "kadınlarla toplum içinde seks hakkında konuşmama" cezası verildi

34 yaşındaki bir erkeğin İngiltere ve Galler'deki herhangi bir kadına toplum içinde cinsel içerikli yorumlarda bulunması yasaklandı.

Jacob Allerson, Chester'da genç kadınlara defalarca cinsel içerikli uygunsuz yorumlar yaparken, hatta onları sokaklarda takip edecek kadar ileri giderken yakalandı.

KADINLARI TACİZ EDİYORMUŞ

Allerson, "hayır" cevabını kabul etmeyerek dükkanlarda ve kafelerde genç kadınları korkutup taciz ediyordu. Birkaç kişinin kendisini polise ihbar etmesinin ardından Allerson'a, 11 Mayıs'ta Chester Sulh Mahkemesi'nde 5 yıllık Cezai Davranış Emri verildi.

Cheshire Polisi, "diğer tüm önlemler tükendiğinde" anti sosyal davranışları durdurmak için önleyici bir tedbirin kullanıldığını belirtiyor. Allerson koşullara uymayı reddeder ve bölgedeki kadınları taciz etmeye devam ederse, parmaklıklar arkasına girip hapis yatabilir. Karar, Allerson'ın herhangi bir şekilde "İngiltere veya Galler'de halka açık yerlerdeki hiçbir kadına istenmeden, alenen cinsel yorum, öneri veya talepte bulunmak da dahil, bir kadını taciz, endişe veya sıkıntıya neden olacak şekilde" takip etmesini veya davranmasını yasaklayan bir emir içeriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin