Bu 3 burca dikkat! Ömrünüzden ömür götürüyorlar. Tam ruh emiciler

Uysal gibi görünen fakat tam tersi davranışlar sergileyen burçlara herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Hayatınız bu burçlar yüzünden tehlike altında olabilir. Tam bir ruh emici olan bu burçlardan derhal uzaklaşın.

Google Haberlere Abone ol
Bu 3 burca dikkat! Ömrünüzden ömür götürüyorlar. Tam ruh emiciler

İşte ruh emici 3 burç...

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Yeryüzünün yürüyen dengesizleri İkizler burcudur. Fikirleri davranışları ve tavırları birbirine uymayan İkizler burcunun takıntılı tavırları ruh emicileri bile geçer. Sizinle aynı konuyu her seferinde aynı şekilde konuşabilir. Ancak verdiğiniz hiçbir fikre uymaz. Fikirlerini değiştirmemelerine rağmen sizinle konuşması bir süre sonra yorucu hale gelir.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Duygusallıktan oldukları yere yığılıp kalabilirler. Asla kafaya takmam diyen Yengeç burçlarından korkun, kafaya taktıklarıyla yeni bir hikaye yazabilirler. Yengeç burçları içine düştükleri bunalımların çoğunu başkalarının beynini yiyerek çözerler. Gün içinde birden mutlu olan Yengeç burçları aynı gün içinde saatlerce ağlayabilir.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

Yay burcu önce sizi çok sever sonra ise elde ettikten sonra rahat davranırlar. Yay burçlarının en rahatsız edici taraflarıdır. Yay burçları sizi seve seve öldürür. Bu gerçek anlamdaki sevgidir. Çünkü sizi sevdiğini söyler ancak davranışları bu yönde değildir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin