BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan altılı masaya 'Ronaldo'lu mesajla gönderme

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) altılı masaya katılacağı yönündeki tartışmalar devam ederken Genel Başkan Hüseyin Baş Manchester United takımında forma giyen efsane futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 7 numaralı formasıyla mesaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan altılı masaya 'Ronaldo'lu mesajla gönderme

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Baş, İngiltere futbol kulüplerinden Manchester United takımında forma giyen efsane futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 7 numaralı formasıyla göründüğü bir görseli sosyal medya hesabından paylaştı.

Baş, paylaşımına “7” notunu düştü.

Baş, geçen haftalarda altılı masaya katılma isteğini dile getirmiş, daha sonra altılı masada yer alan parti temsilcilerinden olumlu görüşler açıklanmıştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 14 Kasım’da yapılacak olan altılı masa zirvesinde bu konunun gündeme geleceğini açıklamıştı. Ardından Baş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BTP Genel Merkezi’nde bir araya gelmişti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, konuya ilişkin “CHP de sıcak bakar. Gayet de büyük memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olanlar sayın genel başkanlar, elbette otururlar. Bununla ilgili konuyu tartışırlar ama bizim bakış açımız böyledir” demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin