Bruma: Her oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde yer almak ister. Bu hem kulüp hem futbolcular hem de taraftarlar için büyük bir motivasyon

Fenerbahçe'nin, PSV'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bruma: Her oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde yer almak ister. Bu hem kulüp hem futbolcular hem de taraftarlar için büyük bir motivasyon

Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma, kulüp televizyonuna konuştu.

İşte Bruma'nın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Kendimi iyi ve mutlu hissediyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma geldim. Sıkı şekilde çalışıyoruz. Çünkü, bu sene gerçekleştirmemiz gereken çok hedef var. Çok iyi bir şekilde karşılandım. Daha önce Türkiye'de oynadım. Takım arkadaşlarımın bazılarını tanıyordum. Şimdi çok yoğun ve iyi şekilde çalışmalıyız. Yılın bu dönemi kolay değil tabii ki ama elimizden geleni yapıp çalışıyoruz."

"Ben çok fazla vaatte bulunmayı seven biri değilim. Sahada oynamayı ve oynadığım futboldan keyif almaya çalışan biriyim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, çok büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflere ulaşmasına yardımcı olmak için buradayım. Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. En önemlisi bu. Takım olursak gerisi gelir ve taraftarları çok mutlu ederiz."

"Jorge Jesus, dünyaca bilinen çok büyük bir teknik direktör. Onu herkes tanıyor. Çalışmayı çok seven biri. Zaman vermek lazım. Kulübe, oyunculara ve ülkeye alışması gerekecek. Hiç şüphe yok ki, alıştıktan sonra çok güzel bir sezon geçireceğiz."

"Türkiye ligi çok iyi bir lig. Taraftarlar harika, stadyumlar çok güzel. Türkiye’deki oynadığım futbol sayesinde Almanya’ya transferimi gerçekleştirmiştim. Kariyerimde Türkiye Ligi’nde böyle büyük bir adım attım, minnettarım."

"Her oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde yer almak ister. Bu hem kulüp hem futbolcular hem de taraftarlar için büyük bir motivasyon. Fenerbahçe’nin tekrardan Şampiyonlar Ligi’ne geri dönmesi gerekiyor. Taraftarların tekrardan mutlu olmaya geri dönmesi gerekiyor."

"Stada giderken dua ederim, Tanrı’ya şükrederim. Aynı şekilde stada giderken müzik dinlemeyi seviyorum ve futbolcuları motive ettiğini düşünüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin