Brüksel-Faslı bir ozan olan Anwar'dan samimi bir şarkı: Follow Me

2022'de, hızlı flört ve saygısız aşk çağında, androjen bir sesle Brüksel-Faslı bir ozan olan Anwar, eski moda aşk şarkılarıyla, samimi ve yalın bir sound ile karşımıza çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Brüksel-Faslı bir ozan olan Anwar'dan samimi bir şarkı: Follow Me

Anwar'ın Eylül ayında yayınlanacak 'Lights' albümünün ilk single'ı 'Follow Me' şimdiden Avrupa'da çok sevildi. Gerçek bir söz yazarı olan Anwar, bu şarkısı ile bizi sınır ötesi bir yolculuğa çıkarıyor.

Brüksel-Faslı bir ozan olan Anwar'dan samimi bir şarkı: Follow Me

Enerjik olduğu kadar rüya gibi bu parçayla, yazar-besteci bizi 3 dakikadan biraz fazla saf mutluluğa götürüyor! Diva Faune ikilisinden Jamy Ben tarafından gerçekleştirilen remix versiyonu, elektro ritimler üzerine şarkıya yeni bir boyut kazandırıyor. "Ben duygusal biriyim," diye uyarıyor Anwar.

Brüksel-Faslı bir ozan olan Anwar'dan samimi bir şarkı: Follow Me - Resim : 2

Tamamen İngilizce söylenen ikinci albümü Lights, Eylül 2022'de piyasaya sürülecek - Albüm, Think Zik şirketinde, yapımcı olarak Pascal Danaé (Delgrès) ve Nicolas Quéré ile Subversive Soul stüdyosunda (Pantin) kaydedildi ve Jasper Maekelberg (yapımcı ve Balthazar grubunun miksajı) tarafından miksajı yapıldı. Albüm, her zaman en klasik popu aydınlatan bir ses paleti kullanarak yeni bir hassasiyet haritası çiziyor: gitarlar, klavyeler, davullar.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin