Broadway İstanbul'a geliyor

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, 23 Ekim'de açılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Broadway İstanbul'a geliyor

Kapılarını açmaya hazırlanan İstanbul ’un gösterişli yeni sanat mekânı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM), dün düzenlenen bir basın toplantısıyla sezon programını açıkladı. Yeni sezonda, dünyaca ünlü Broadway müzikallerinin yanı sıra klasik müzikten caza, modern danstan baleye, konserlerden aile şovlarına, yerli ve yabancı isimlerden oluşan geniş bir seçenek yelpazesi sunan mekân, ihtişamlı atmosferiyle gösterilere hazır görünüyor. 



İstanbullular, ilk sezonunda 50’nin üzerinde etkinlikte 400’den fazla performansa ev sahipliği yapacak mekânda, ‘Jersey Boys’, ‘Cats’ ve ‘Notre Dame de Paris’ gibi müzikalleri, ‘Fındıkkıran’, ‘Forever Tango’ gibi bale ve dans gösterilerini ve ‘Cirque Eloize ‘iD’’ ve ‘Ballet Revolucion’ gibi performansları izleme fırsatı bulacak. Mekân ayrıca, klasik müzik, caz, pop ve rock’ın yerli-yabancı birçok önemli isminin konserine de ev sahipliği yapacak. İlk etkinlik ise 23 Ekim’deki Ludovico Einaudi & Ensemble konseri.



İlk sezon biletleri bugün saat 13.00 itibariyle satışa çıkıyor. 2013-2014 sezonunun tüm biletlerini aynı anda satışa sunan mekân, bilet satışını yalnızca kendi internet sitesinden (www.zorlucenterpsm.com), Zorlu Center PSM’deki bilet satış ofisinden ve çağrı merkezinden yapacak.





Haberin devamı için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin