Kadın çalışandan Arthur Cabral'ın hareketleriyle ilgili açıklama

Devre arasında 14 milyon euro karşılığında Basel'den Fiorentina'ya transfer olan Arthur Cabral'ın, kulübün medya sorumlusu Rossella Petrillo'ya olan bakışı ve yaptığı hareketler sosyal medyada tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Kadın çalışandan Arthur Cabral'ın hareketleriyle ilgili açıklama

Fiorentina'nın yeni transferi Arthur Cabral'ın, kulübün basın sorumlusu Rossella Petrillo ile basın toplantısı gündem olurken, Petrillo'dan açıklama geldi.

Brezilyalı futbolcunun basın toplantısında kendisine baktığı video ile en çok konuşulan isim olan Petrillo, İspanyol gazetesi Marca'ya da cevap verirken şu ifadeleri kullandı; "Bu video tartışmalıdır çünkü normal bir çalışma ilişkisi olan insanları görmek yerine, kadınların şehvetin nesnesi olmasını isteyen gerçekçi olmayan bir bakış açısının kurbanı olarak görünürsünüz. Benim gördüğüm tek şey iki kişinin çalışması"

Petrillo ile Cabral'ın basın toplantısındaki videonun ardından Marca'nın twitter hesabında, "Fiorentinalı futbolcu, binlerce taraftarı çileden çıkartan tartışmalı bir harekette bulundu. Neye bakıyordu? Birçok insan Fiorentinalı oyuncunun neye baktığını sordu. Video, özellikle kadınların işyerlerinde karşılaştığı potansiyel sorunların hatırlatıcısı oldu" ifadeleri yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin