Brezilyalı eldiven kaleyi Fernando Muslera'dan devralıyor. Claudio Taffarel referans oldu

Galatasaray henüz sözleşme yenileme görüşmelerine başlamadığı Fernando Muslera'nın veliahtını Brezilya'da buldu. Galatasaray'ın efsanesi ve eski kaleci antrenörü Claudio Taffarel, sarı-kırmızılı ekibe Botafogo forması giyen Lucas Perri ismini önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Brezilyalı eldiven kaleyi Fernando Muslera'dan devralıyor. Claudio Taffarel referans oldu
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın kalesini 12 yıldır başarıyla koruyan ve kazandığı kupalarla tarihe geçen Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekipte son senesini yaşıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ile henüz görüşmelere başlamayan Galatasaray eski kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in önerisiyle rotasını Brezilya'ya çevirdi ve Fernando Muslera'nın yerine kaleyi emanet edeceği ismi buldu.

Claudio Taffarel, Botafogo forması giyen Lucas Perri ismini ısrarla Galatasaray'a önerdi. Oldukça istikrarlı bir performans sergileyen Lucas Perri'yi yakından takip edip izlemeye başlayan Galatasaray sezon sonunda 25 yaşındaki file bekçiye teklif yapacak. Bu sezon 62 maçta forma giyen Lucas Perri 52 gol yerken, 28 maçta da kalesini gole kapamayı başardı.

FERNANDO MUSLERA ÜLKESİNE DÖNECEK

Fernando Muslera daha önce verdiği bir röportajda futbolu ülkesindeki Montevideo Wanderers'ta bırakmak istediğini söylemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin