Brezilya Ligi takımlarından Palmieras'ta forma giyen Renan, arabasıyla karıştığı trafik kazasında bir motorsikletle çarpıştı ve sürücü yaşamını yitirdi

Brezilya takımlarından Palmeiras'ın genç yıldızı Renan, karıştığı bir trafik kazası sonrasında gözaltına alındı ve kiralandığı kulüpteki sözleşmesi feshedildi.

Google Haberlere Abone ol
Brezilya Ligi takımlarından Palmieras'ta forma giyen Renan, arabasıyla karıştığı trafik kazasında bir motorsikletle çarpıştı ve sürücü yaşamını yitirdi

Brezilya’nın köklü kulüplerinden Palmeiras, trafik kazası haberiyle sarsıldı. Kulübün 20 yaşındaki futbolcusu Renan, arabasıyla bir motosiklete çarptı.

Sao Paulo çevresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 38 yaşındaki Eliezer Pena’nın iki çocuğu olduğu öğrenildi. Brezilya basınında çıkan haberlere göre, Palmeiras futbolcusu Renan aracıyla ters yöne girdi ve motosikletle kafa kafaya çarpıştı.

Olaydan sonra yerel polis tarafından gözaltına alınan Renan’ın alkol testine girmeyi reddettiği iddia edildi. Renan’ın kazadan beri gözaltında tutulduğu ve mahkemeye çıkartılacağı öğrenildi. Genç futbolcunun geçici bir ehliyetle araç kullandığını belirten Brezilya basını, bu ehliyetin de askıya alındığını yazdı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Brezilyalı savunma oyuncusu Red Bull Bragantino kulübüne kiralık olarak gönderilmişti ve kaza sonrası Bragantino kulübü sözleşmenin feshedildiğini açıkladı. Kaza sonrası açıklama yapan Palmeiras kulübü, olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve hayatını kaybeden kişinin ailesine her türlü yardımın sağlanacağını belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin