Brandworks İletişim'e yeni marka

Sağlık sektöründe üretim, lojistik ve satış-pazarlama alanlarında 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren marka iletişim faaliyetleri için Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Brandworks İletişim'e yeni marka

Sağlık sektöründe üretim, lojistik ve satış-pazarlama alanlarında 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Honnes, B-good ve Getwell markaları için 360 entegre kurumsal iletişim danışmanlığı hizmeti sunan Brandworks İletişim Danışmanlığı ile el sıkıştı.

Honnes, lider iletişimi, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk, proje, sosyal ve geleneksel medya iletişimi alanlarındaki faaliyetlerini yönetmesi için Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Honnes Sağlık ve Endüstriyel Ürünleri A.Ş., tıbbi alanda kullanılan yapışkanlı sabitleme bantları, maske, dezenfektan ve hazır pansuman örtüleri ile elastik bandajlar, sargı bezleri, gazlı bezler gibi özellikle akut ve kronik yara bakımında ihtiyaç duyulan ürünlerin üretim, lojistik ve satış-pazarlamasını yürütüyor. Marka, Ortadoğu ve Avrupa olmak üzere, 5 kıtada 50’den fazla ülkede hizmet veriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin