Bozkır dizisinden ilk kareler paylaşıldı!

İlk kez MedyaTava'nın duyurduğu, BluTV'nin yeni dizisi Bozkır'dan ilk kareler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Bozkır dizisinden ilk kareler paylaşıldı!

Açıldığı günden bu yana televizyon kanallarında görülmeyen, farklı işlere imza atan dijital platform BluTV’den, yeni bir sürpriz geliyor.



Masum’, ‘7Yüz’ ve ‘Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da’ gibi fenomen yapımları izleyicilerle buluşturan platform, ‘Bozkır’ adlı yeni polisiye dizi ile yine alışılmışın dışına çıkacak.



ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini başarılı oyuncular Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise ‘Es Es’, ‘Bugünün Saraylısı’ ve ‘Eski Hikaye’ gibi beğenilen işlere imza atan Bahadır İnce’nin oturduğu ‘Bozkır’, izleyiciyi her bölümü merakla beklenecek, heyecan dolu bir hikayeye ortak edecek.



Bozkır dizisinden ilk kareler paylaşıldı!



Mesleğinde deneyimli başkomiser Seyfi (Yiğit Özşener) ile genç, delidolu ve çaylak polis Nuri Pamir’in (Ekin Koç) bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışacağı dizi farklı kurgusu ile seyirciyi büyük bir bulmacanın içine çekecek. Özşener ve Koç’a Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli’nin eşlik ettiği ‘Bozkır’ın senaryosu ise çizgi roman ve mizah ile ilgili çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek’in imzasını taşıyor.



Çok yakında BluTV’de yayınlanmaya başlayacak olan polisiye dizi “Bozkır”, gerçekçi dili ve karakterleri ile sadece cinayeti çözmekle kalmayacak, adalet duygusunu da tartışmaya açacak.



Bozkır dizisinden ilk kareler paylaşıldı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin