Bozkır dizisi için soyunan Yüsra Geyik’ten açıklama geldi: Kimsenin hayatı...

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde rol alan Yüsra Geyik, BluTV'nin orjinal yapımı Bozkır'un ikinci sezonundaki sahneleriyle gündem oldu. Dizi için soyunan ve çıplak sahneleri çokça konuşulan güzel oyuncu Yüsra Geyik, gelen eleştirilere adeta tokat gibi bir yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bozkır dizisi için soyunan Yüsra Geyik’ten açıklama geldi: Kimsenin hayatı...

Arka Sokaklar dizi ile tanınan Yüsra Geyik, başarılı performansı ile adından son dönemlerde en çok bahsettiren oyuncular arasında yer almayı başardı. Camdaki Kız dizisinden sonra Show TV’de ekranlara gelmeye başlayan Aile dizisinde rol alan başarılı oyuncu, Bozkır dizisindeki sahneleri ile de gündeme geldi.

Bozkır dizisi için soyunan Yüsra Geyik’ten açıklama geldi: Kimsenin hayatı...

Bozkır dizisinde çırılçıplak soyunarak dans ettiği sahneleri ile gündeme gelen başarılı oyuncu Yüsra Geyik, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı dizide yer alan Yüsra Geyik, Aile dizinde dikkat çeken Yağmur karakterine hayat veriyor.

Bozkır dizisi için soyunan Yüsra Geyik’ten açıklama geldi: Kimsenin hayatı... - Resim : 2

ELEŞTİRİLERE TOKAT GİBİ YANIT

Dijital platformda yayınlanan Bozkır dizisinde soyunan Yüsra Geyik, dizideki bu sahnesi ile birçok kişi tarafından taktir edilirken birçok kişi tarafından da eleştiri yağmuruna tutuldu. Yapılan yorumlara daha fazla sessiz kalmayan genç oyuncu, Twitter hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Yüsra Geyik Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu cümlelere yer verdi; ‘’Hayatımız, birilerinin gelip üzerine kendi yorumunu katacağı bir ‘şey’ değil. Ağzınızın tadına uysun diye tuz attığınız yemek değil kimsenin hayatı.’’

Bozkır dizisi için soyunan Yüsra Geyik’ten açıklama geldi: Kimsenin hayatı... - Resim : 3

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

21 Haziran 1990 Samsun doğumlu olan Yüsra Geyik, ilkokul ikinci sınıftayken ailesi ile İstanbul’a yerleşti. Dördüncü sınıftayken Yüsra Geyik, ilk tiyatro eğitimine başladı. Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü mezunu olan güzel oyuncu ilk kez 13 yaşında Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. 2006 yılında başlayan Arka Sokaklar dizinde Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, kariyerindeki en büyük atılımı Arka Sokaklar dizi ile yaptı. Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Kanal D ekranlarındaki Camdaki Kız dizisinde de bir süre rol alan güzel oyuncu, şimdilerde ise Aile dizisinde Yağmur karakterine can veriyor. Yüsra Geyik’in rol aldığı bazı projeler ise şu şekilde:

Hayat Bilgisi

Yabancı Damat

Arka Sokaklar

Bebek Geliyorum Demez

Camdaki Kız

Bozkır

Aile

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin