Bozcaada'daki cinayetle ilgili bir paylaşım da Ata Demirer'den!

Feridun Düzağaç'ın ardından komedyen Ata Demirer'den de bir paylaşım geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bozcaada'daki cinayetle ilgili bir paylaşım da Ata Demirer'den!

Bozcaada'da Ramazan Öksüz'ün eğlence çıkışı dövülerek öldürülmesiyle ilgili 11 kişinin İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Öksüz'ün ölümüyle ilgili şarkıcı Feridun Düzağaç'ın ardından komedyen Ata Demirer'den de bir paylaşım geldi.



Olay, önceki gün saat 03.30 sıralarında, Bozcaada ilçesi Arka Deniz mevkisinde meydana geldi. Ramazan Öksüz, eğlence mekanında eğlendikten sonra çıkışta, 4 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.



Grubun tekmeleyip, yumrukladığı Öksüz, yerde hareketsiz kaldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinin durduğu belirlenen Öksüz, sağlık ekibinin 45 dakikalık kalp masajına rağmen hayata döndürülemedi.



Ramazan Öksüz'ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.



Bozcaada'daki cinayetle ilgili bir paylaşım da Ata Demirer'den!



TEPKİLİ KALABALIĞI, KAYMAKAM SAKİNLEŞTİRDİ



Ramazan Öksüz'ün dövülerek, öldürülmesinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan kalabalık, saldırıya tepki gösterdi. Kaymakam İbrahim Gültekin, emniyet binası önüne gelerek, kalabalığa, "Bu işin takipçisiyiz; ama burada dikilerek veya kavga yaparak bu iş çözülmez. Şimdi hepiniz lütfen burayı boşaltalım. Siz acınızı yaşayın; ama arkadaşlar da işini yapsın" diye seslendi. Kaymakam Gültekin'in konuşması sonrası kalabalık dağıldı. Olayın meydana geldiği eğlence merkezinin, soruşturma tamamlanıncaya kadar kapalı kalacağı belirtildi.



MÜZİK YAYINI 23.59'DA SONA ERECEK



Bozcaada'da gerginliğe yol açan olayın ardından Kaymakam İbrahim Gültekin başkanlığında yapılan toplantıda, eğlence yerlerinde daha önce 01.30'a kadar devam eden müzik yayınının artık 23.59'da sona erdirilmesi, içkili mekanların da en geç 01.30'da kapatılması kararı alındı. Ramazan Öksüz'ün ölümü nedeniyle de Bozcaada'da 3 gün boyunca tüm müzik yayınlarının durdurulmasına karar verildi.



Bozcaada'daki cinayetle ilgili bir paylaşım da Ata Demirer'den! - Resim : 2



11 KİŞİ GÖZALTINDA



Ramazan Öksüz'ün öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan polis, 11 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, dün, Bozcaada'dan Özel Harekat'ın aracıyla feribot iskelesine götürülüp, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Gözaltındaki 11 kişinin İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu sürdürülüyor.



Ramazan Öksüz'ün cenazesi, öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.



ATA DEMİRER'DEN DE PAYLAŞIM GELDİ



Şarkıcı Feridun Düzağaç, olaya ilişkin sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaşarak tepkisini dile getirmişti. Bir paylaşım da komedyen Ata Demirer'den geldi.



Demirer Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Ramazan Öksüz'ün fotoğrafının altına şunları yazdı:



"Yazık çok. yazık.. Sözün bittiği yer. Nur içinde yat Ramazan.. Ailesine tüm sevenlerine tüm ada halkına baş sağlığı ve sabır dilerim"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Yazık çok yazık ..Sözün bittiği yer Nur içinde yat Ramazan..ailesine tüm sevenlerine tüm ada halkına baş sağlığı ve sabır dilerim



Ata Demirer (@atademirerofficial)'in paylaştığı bir gönderi (30 Haz, 2019, 4:14öö PDT)






Korkunç cinayet sonrası Feridun Düzağaç'tan iki flaş iddia!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin