Böyle vicdansızlık olmaz! Ambulansa yol vermemek için yola beton döktü!

İstanbul Bağcılar'da beton mikserinin sürücüsü, ambulansa yol vermemek için önce yolu kesti, ardından da yola beton dökerek geçişi engellemeye çalıştı. Cep telefonu kamerasına yansıyan o görüntülere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan büyük tepki geldi. Koca, beton mikseri sürücüsüne kesilen büyük cezayı da açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Böyle vicdansızlık olmaz! Ambulansa yol vermemek için yola beton döktü!

İstanbul’un Bağcılar ilçesi Mimar Sinan Caddesi’nde yaşanan olayda beton mikseri sürücüsü seyir halindeki ambulansa yol vermedi. Ambulans sürücüsüne hakaretler savurduğu iddia edilen sürücü, yola ve araçların üzerine beton harcı dökmeye başladı. Seyir halindeki ambulans ve sürücüler yere dökülen beton harcı nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük çekti.

BAKAN KOCA: İNSANLIĞIN BİTTİĞİ YER

Ambulans sürücüsünün cep telefonuyla kaydettiği bu vicdansızlığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “İnsanlığı bittiği yer” notuyla paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sert tepki gösterdiği twitinde, "06 DGG 82 plakalı beton mikserinin sürücüsü, bugün Bağcılar’da, seyir halindeki ambulansa yol vermek yerine, yola beton harcı döktü. O an, muhtemelen, oturduğu direksiyon koltuğu, insanlığın bittiği yerdi" ifadelerini kullandı.

 

21 BİN TL TRAFİK CEZASI VERİLDİ

Bakan Koca bu vicdansızlığı yapan beton mikseri sürücüsüne verilen cezayı da açıkladı:

"Bugün Bağcılar’da ambulansa yol vermeyen beton mikseri kamyonun sürücüsüne ve araç sahibine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından çeşitli maddeler gereğince 21.268 TL para cezası uygulanmıştır. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne kamuoyu adına teşekkür ederiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin