Böyle vicdansızlık görülmedi: Annesi bebeğini sağlık merkezinin önüne bıraktı. 7 aylık bebek hayatını kaybetti. Vicdansız anne ise serbest!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde annesi tarafından aile sağlığı merkezi önüne bırakılan 7 aylık bebek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan anne K.E, savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 

Google Haberlere Abone ol
Böyle vicdansızlık görülmedi: Annesi bebeğini sağlık merkezinin önüne bıraktı. 7 aylık bebek hayatını kaybetti. Vicdansız anne ise serbest!

Suriye uyruklu K.E, bebeği H.E'yi Çukurahmediye Mahallesi'nde bulunan bir aile sağlığı merkezi önüne bırakarak uzaklaştı.

Merkezde çalışanların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Merkeze gelen sağlık görevlileri, 7 aylık olduğu öğrenilen bebeği, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

BEBEĞİN BİLİNCİ KAPALIYMIŞ

Bebek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin merkez önüne bırakıldığında bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Bebeğin cansız bedeni daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan otopsi merkezine kaldırıldı.

H.E'nin cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra ikindi vakti kılınan namazın ardından Emirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.E, savcılıktaki işlemlerinin ardından salıverildi.

Ayrıca otopsi raporunun ve kolluk kuvvetlerince yapılan araştırmanın neticelenmesinin beklendiği öğrenildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin