Böyle nasıl yaşadı? Beyninden çıkan şeye inanamayacaksınız! Aylarca beyninde bunlarla yaşamış

Vietnam'da baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen bir adamın beyninden çıkanlar doktorları şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Böyle nasıl yaşadı? Beyninden çıkan şeye inanamayacaksınız! Aylarca beyninde bunlarla yaşamış

Vietnam'da beş aydır şiddetli baş ağrısı çeken bir adam nedenini araştırdığında ise şaşkınlığa uğradı. Çünkü ismi açıklanmayan adam kafatasına bir çift yemek çubuğu saplandığını keşfetti. Acilen hastaneye giden adamın aylar önce yaşadığı ve tam olarak hatırlamadığı bir kavgadan sonra yemek çubuklarının kafatasına saplandığını anladı.

35 yaşındaki hastanın üzerinde yapılan incelemelerde adamın semptomlarının olağandışı bir kaynaktan ortaya çıktığı belirtildi. Nöroşirürji Anabilim Dalı başkanı Dr. Nguyen Van Man, vakayı "çok nadir" olarak nitelendirdi. Adamın kafatasının içinden iki adet chopstick çıktı.

Böyle nasıl yaşadı? Beyninden çıkan şeye inanamayacaksınız! Aylarca beyninde bunlarla yaşamış

Doktorlar, endoskopik ameliyatla yemek çubuklarını burundan çıkarmayı başardılar. Beyin ve omurilik dokusundaki arter ve damar arasındaki anormal bağlantı olan fistülü kapatmak için mikrocerrahi kullandılar. Hastanın durumunun stabil olduğu ve hastaneden taburcu olmayı beklediği bildirildi.

AYLAR ÖNCEKİ BİR KAVGANIN ESERİ

VN'nin haberine göre adam, ilk başta hasta yemek çubuklarının kafatasına yerleşmesine ilişkin olarak herhangi bir neden bulamadı. Daha sonrasında ise 5 ay önce Vietnam'da içki içerken karıştığı bir kavgayı hatırladı. Hasta kavgayla ilgili pek fazla ayrıntı hatırlamıyordu, sadece birisinin yüzüne bilinmeyen bir cisimle vurduğunu hatırlıyordu.

Böyle nasıl yaşadı? Beyninden çıkan şeye inanamayacaksınız! Aylarca beyninde bunlarla yaşamış - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler vietnam beyin
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin