Böyle intikam görülmedi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisinin çıplak fotoğraflarını her yere astı!

İngiltere'de bir kadın eski sevgilisinden öyle bir intikam aldı ki "Bu kadarı da olmaz artık" dedirtti.

Google Haberlere Abone ol
Böyle intikam görülmedi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisinin çıplak fotoğraflarını her yere astı!

Bir diş hemşiresi, eski erkek arkadaşının yeni kız arkadaşının müstehcen fotoğraflarının kasabanın dört bir yanına yayılmasıyla sonuçlanan acımasız bir intikam planı düzenledi.

34 yaşındaki Mikayla Fox, eski sevgilisine yeni partnerinin çıplak fotoğrafını tehdit mesajıyla gönderdi.

Yazdığı metinde ise , "'Bunu kuşa gönder. Bir daha çocuk sahibi olamayacağıma dair beni ararsa, bunları her yere göndereceğim'' yazıyordu.

Daha sonra ise kurbanın yüzünü göstermeyen müstehcen fotoğraflar elektrik direklerinde, telefon direklerinde ve hatta yerel barın içinde ve dışında bulundu.

Perakende satış asistanı olan kurban, görüntülerin patronuna da gönderildiğinden korktuğu için utandığını açıkladı.

Polise verdiği ifadede şunları söyledi: "Bu beni korkunç hissettirdi" ve bundan sonra olabileceklerden korktuğunu ifade etti.

Tameside sulh mahkemesi ile karşı karşıya kalan Fox, "sıkıntı yaratma niyetiyle özel cinsel fotoğraf veya filmleri ifşa etme" suçunu kabul etti.

İki yıl süreyle ertelenen sekiz haftalık hapis cezasına çarptırılarak hapis cezasından kurtulmayı başardı. Mahkeme, kendisinin hapsedilmesi halinde çocuklarının "ciddi şekilde zarar göreceğine" inandı.

Fox'a, şartlı tahliye hizmetiyle 10 günlük rehabilitasyonu tamamlaması ve masraflar ve kurban ek ücreti olarak 239 £ ödeme cezası verildi.

Mahkeme Başkanı Helen Norman ona şunları söyledi: "Bu konu ciddi çünkü siz bir annesiniz. Çocuklarınıza verdiğiniz örneği düşünün."

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin