Böyle bir şey uçakta ne görüldü ne duyuldu. THY uçağında büyük gerginlik. İstanbul-Elazığ uçağında emniyet kemerdi kavgası. Bakın pilot ne yaptı

THY'nin İstanbul-Elazığ seferini yapan yolcu uçağındaki bir yolcu tüm ısrarlara rağmen emniyet kemerini takmadı. Bunun üzerine pilot bakın ne yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Böyle bir şey uçakta ne görüldü ne duyuldu. THY uçağında büyük gerginlik. İstanbul-Elazığ uçağında emniyet kemerdi kavgası. Bakın pilot ne yaptı

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz akşam saatlerinde meydana geldi.

Saat 21.00'da yapılması planlanan TK-2644 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçağı Elazığ seferi öncesi yolcu alımını tamamladı.

Kalkış öncesi kemer takma anonsunun ardından kabin ekibi yolcuların emniyet kemerini takıp takmadığını kontrol etti.

"RAHATSIZ EDİYOR, TAKMAK İSTEMİYORUM"

Bir yolcu uyarılara rağmen kemerini takmadı ve 'Kemer beni rahatsız ediyor takmak istemiyorum' dedi. Kabin memuru ise durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

KAPTAN PİLOT BAKIN NE YAPTI

Elazığ seferi öncesi kalkış için İstanbul Havalimanı'nda pist başına ilerleyen uçağın kaptan pilotu emniyet kemeri takmayan yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokmasını gerekçe göstererek pist başından geri dönme kararı aldı.

Uçak park pozisyonuna geri dönerken yolcu kemeri takmayı kabul etti. Uçağın pilotu yolcunun indirilmesini istedi. Bu esnada yolcu ile tartışma yaşandı ve uçağa polis ekibi çağrıldı. Ardından uçakta sorun çıkaran yolcu polis eşliğiyle indirildi. Bu olay THY'nin İstanbul-Elazığ seferi gecikmeli olarak gerçekleşmesine neden oldu.

 

Kaynak: İHA
Etiketler uçak THY yolcu kemer pilot
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin