'Botoks bana göre değil'

Şevval Sam, Hürriyet'ten Tülay Demir'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Botoks bana göre değil'

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Hürriyet Gazetesi'nden Tülay Demir'in sorularını yanıtladı. Sam, "40'ımdan sonra dişi enerjimle barıştım" dedi.



Tülay DEMİR / HÜRRİYET



40'ımdan sonra dişi enerjimle barıştım



Güzel bir kadınsınız. Güzel olmanın avantajları kadar dezavantajlarından da söz edilir şov dünyasında.



- Ben daha çok dezavantajlarını biliyorum.



Açalım o halde konuyu... Ne gibi dezavantajlar?



- 7-8 sene öncesine kadar bunun dezavantajını çok ciddi anlamda yaşadım. Neredeyse çocukluğumdan itibaren hem de. Bu da insanların özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Hem özgüven hem de güven eksikliği daha doğrusu. Bu yüzden arkadaşlarımı kaybettim ben.



Sizi kıskandıkları için mi?



- Farklı bir kıskançlık... Yanındaki güven vermeyen bir adamsa ya da kadın yanındakine güven duymuyorsa, benim o adamla normal bir arkadaşlık kurabileceğime inanmıyor. Sırf bu yüzden erkek gibi davranmaya başladım zaten, yıllarca maskülen bir enerjiyle yaşadım. Ama artık 40’ı geçtik, sorun yok.



40’ta ne değişti?



- 40’tan sonra buna hiç gerek olmadığını, artık dişi enerjimle barışmam gerektiğini anladım. Bu farkındalıkta iki kişinin ciddi rolü var. Biri stil danışmanım Esra Başıbüyük... Biri de erkek arkadaşım. Eski savunma mekanizmalarına artık ihtiyaç duymuyorum. Ben zaten hiçbir zaman kurduğum ilişkilerde ya da yaptığım işte öncelikle güzelliği servis etmedim. Dolayısıyla bireysel olarak çok güçlü hissediyorum artık kendimi.



Güzelliği korumak adına başvurulan estetik müdahaleleler konusunda ne düşünüyorsunuz? Yaptırır mısınız?



- 45 yaşındayım, belki 50-55 yaşımda daha deforme olabilirim. Korkum yok. Estetik konusuna gelince, beni bambaşka birine dönüştürecek kadar güçlü estetik müdahaleler yaptırmayı düşünmem. Ufak tefek bakımlar, dokunuşlar oluyor ama mesela botoks bana göre değil, çünkü ifademi değiştiriyor. Kendi adıma botoksa kesinlikle karşıyım, başkalarına yakışabilir ama bana yakışmıyor.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin