Boston Eşcinsel Korosu'ndan halk konseri

Koro, 27 Haziran’da Boğaziçi Üniversitesi'nde sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Boston Eşcinsel Korosu'ndan halk konseri

Boston Eşcinsel Erkek Korosu 27 Haziran’daki konseri, Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ Çalışmaları Kulübü'nün Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleşecek.



ABD’nin önde gelen eşcinsel korolarından Boston Eşcinsel Erkek Korosu’nun İstanbul konseri, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) Onur Yürüyüşü’nden bir gün önce, 27 Haziran’da Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te gerçekleşecek.  



EŞCİNSEL KOROSUNDAN HALK KONSERİ



Boston Eşcinsel Erkek Korosu’nun İstanbul konseri, 27 Haziran Cumartesi günü saat 18.30’da herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak yapılacak. 1,500 kişilik oturma alanının oluşturulacağı konserde yer bulamayanlar için bir ses sistemi kurulacak.  



Orta Doğu turu kapsamınca önce İsrail’i, ardındansa Türkiye’yi ziyaret edecek koro, üniversitenin LGBTİ Çalışmaları Kulübü’nün çabaları sayesinde Boğaziçi Üniversitesi’nde ağırlanacak.   



Vahdet gazetesinin “Sapıklık Kol Geziyor” başlıklı haberiyle koroyu, Zorlu Holding’i ve Kaos GL Derneği’ni hedef göstermesi üzerine Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ Çalışmaları Kulübü bir basın açıklaması yayınlamış, konserin iptal edilmesi halinde üniversite kapılarının koroya her zaman açık olduğunu belirtmişti. (BİANET)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin