Boşanma davasına el ele gittiler… Ünlü piyanistten açıklama: Çok üzgünüm…

Ünlü piyanist Fazıl Say ile 3 yıl önce evlendiği Ece Dağıstan boşandı. Say boşanma haberini “El ele girdik, el ele çıktık Ece ile…” sözleriyle duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Boşanma davasına el ele gittiler… Ünlü piyanistten açıklama: Çok üzgünüm…

DÜnyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 2019 yılında talya’nın Milano kentinde nikâh masasına oturduğu Ece Dağıstan ile bugün Beykoz Adliyesi'nde boşandı. Say, boşanma haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Ece Dağıstan ile Beykoz Adliyesine el ele girdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Boşanma davasına el ele gittiler… Ünlü piyanistten açıklama: Çok üzgünüm…

Say fotoğrafın altına, “Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi bugün sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman" ifadelerini kullandı.

ECE DAĞISTAN: HEPSİ HİKAYEYDİ...

Fazıl Say ile evliliklerini noktalayan Ece Dağıstan da "Bize böyle bir son yazmam lazımdı; çok güzeldi, hepsi hikâyeydi..." paylaşımı yaptı. 

Dağıstan, Instagram hesabından yaptığı, Say ile fotoğraflarının olduğu paylaşımda, "Kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı, o sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı; çok güzeldi, hepsi hikâyeydi..." dedi.

O duygusal paylaşım şöyle devam etti;  

"Hikayenin içinde ilk görüşte aşk vardı, yıllarca hayalini kurmak vardı, uzun yıllar bekleyip denemek yanılmak yine denemek vardı, dinlemek vardı, eğlenmek ağlamak saçmalamak vardı...şaşırtmak vardı, öğrenmek öğretmek, el ele yürümeyi istemek, korumak kıyamamak, saçını taramak vardı, tam kızacakken gülmek vardı...tüm anılarımızı cam kutularda saklamak vardı... elimden gelenin de iyisini becermeyi istemem vardı... Ama kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı, o sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı...çok güzeldi, hepsi hikayeydi..."

Boşanma davasına el ele gittiler… Ünlü piyanistten açıklama: Çok üzgünüm… - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin