Boşanacakları iddia edilmişti! Burcu Binici'den Tankurt Manas açıklaması

Burcu Binici ile ünlü rapçi Tankurt Manas evlilikleri ile gündeme gelmişlerdi. Ünlü çiftin boşanacakları öne sürülmüştü. Burcu Binici, eşi Tankurt Manas ile yaşadıkları gerilimin aslını ilk kez anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Boşanacakları iddia edilmişti! Burcu Binici'den Tankurt Manas açıklaması

Ünlü oyuncu Burcu Binici ile şarkıcı Tankurt Manas hakkında boşanacaklarına yönelik haberler çıkmıştı. Arkadaşı Burcu Kıratlı ile Berkay Şahin'in Harbiye Açıkhava Konseri'nde görüntülenen Burcu Binici, eşi Tankurt Manas ile boşanacakları yönündeki haberleri hakkında konuştu. Rol aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında konuşan Binici, "Her şey çok güzel gidiyor. Oyuncu kadrosu çok kuvvetli bir dizide olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizi izlemeye devam etsinler" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu evlilikleri hakkında, "Bir ev tuttuk, ev sahibi bizi yarı yolda bıraktı. Eşya siparişi verdik, elimize ulaşmadı. Ama bu sorunlarımızı çözdük. Herkesin bir eşref saati oluyor, tartışmalar oldu tabii ki. Evlendikten sonra ev tuttuk. Evlenmek çok zor bu dönemde. Bu şartlarda evlenenlere de, boşananlara da hak veriyorum. Ailelerimiz bir araya geldi ve barışma kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Burcu Binici evlilikleri hakkında daha önce şöyle konuşmuştu:

"Çok mutluyuz ve çok yeniyiz. O aşama gelirse hemen gideriz nikah dairesi buradan 10 adım. Evlilik ne ki? Yoksa herkes evleniyor, kolay. Kimse kolay kolay boşanmak için evlenmez, vardır bir sebebi. Boşananlara da saygı duymak lazım, olmuyorsa zorlamamak lazım. Kötü bir şey değil boşanmak, evlilik gibi."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin