Börü sinema filmi ne zaman vizyona girecek?

Star'ın mini dizisi Börü, sinema perdesinde sezon finalini yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Börü sinema filmi ne zaman vizyona girecek?

Börü dizisi sinema perdesinde sezon finalini yapmaya hazırlanıyor. Birer saatlik bölümlerle Star ekranlarında izleyicilerle buluşan Börü, yarım kalan finalini sinemada yapmaya hazırlanıyor. 6 bölümlük serinin sonunda 15 Temmuz akşamının ilk dakikalarını ele alan dizi, sinema filminde yaşananların gerçek karakterlere uyarlayarak ele alacak. Peki, yapımcıların verdiği bilgilere göre Börü dizisi ne zaman sinemaya gelecek?



Börü dizisi, 6 bölümlük televizyon serisinin finalini geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleştirdi. Kısa bölümler ve sinema kalitesinde çekimleriyle geniş kitlelerin ilgisini çeken Börü dizisi, yarım kalan hikayesini sinemada tamamlamaya hazırlanıyor. Peki, dizinin yapımcıları tarafından verilen bilgilere göre Börü dizisi sinema filmi ne zaman yayınlanacak? İşte, on binlerce takipçisinin merakla beklediği sinema filmi hakkında bazı bilgiler...



Börü sinema filmi ne zaman vizyona girecek?



Yayınlanan son bölümde 'Her Güzel Şeyin Sonu' adıyla televizyon serisini sonlandıran Börü, dizide olduğu gibi sinema filminde de gerçek olaylar ve kahramanlardan ilham alacak. Alper Çağlar, Cem Özüduru, Emre Sirel, Can Emre'nin yazarlığını üstlendiği dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre sinema filmi, 2018 Kasım-Aralık ayına yetiştirilmeye çalışılacak.



Yeni proje müjdesi



Resmi sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilerin sordukları sorulara cevap veren Börü ekibi, bir izleyicinin sorduğu, 'Orta Asya Türk tarihi ile ilgili bir projeniz olacak mı?' sorusunu yanıtladı. Yapım ekibi yöneltilen soruya 'Olacak az kaldı açıklıyoruz bir haftaya' cevabını verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin