Börü ne zaman başlıyor, Çember devam edecek mi?

Sina Koloğlu, Star'ın mini dizilerini kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Börü ne zaman başlıyor, Çember devam edecek mi?

Mini dizi projelerine yönelen Star TV, önce Çember mini polisiye filmler serisini yayınladı. Beğeni toplayan mini filmler serisi için devam kararı alındığı iddia edildi. Bir diğer mini dizi projesi ise, 6 bölüm yayınlanacak olan Börü. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Börü'nün yayın tarihini yazdı ve Star'ın mini dizilerini masaya yatırdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Star TV bu işe uyandı



TRT 1’in ‘Ev Sineması’ kuşağı örnek gösterilebilir ‘TV Sineması’na... Beklediği ilgiyi gördü mü, zannetmiyorum. Ama önemli bir çıkış star TV’den geldi. Yaz döneminde her bölüm ayrı bir hikayenin anlatıldığı polisiye ‘Çember’i devreye soktu. ‘Televizyon Sineması’ olarak adlandırdığı proje tuttu. Baktım bugüne kadar yayınlanan her bölüm, AB’de ortalama birinci, total izleyicide ortalama ikinci olmuş. Oyuncu seçimi ve senaryosuyla ‘Batılı örnekleri’ne yaklaşır bir yapım olmuş. Bizde az yapılan, hatta biraz girmeye çekinilen bir alan polisiye. Bu açıdan

projeyi önemli buluyorum.



‘Börü’ kasım, ‘Çember’ eylülde...



‘Börü’, mini dizilerin ilk örneği. Altı bölümlük... İç yapım hazırlıyor. İlk bölüm

9 Kasım tarihinde yayınlanacak bilgisi geldi. “70 ile 90 dakika arası televizyon filmi ya da böyle mini diziler yapmaya devam edeceğiz. İzleyici bu formülü beğendi” diyorlar. ‘Çember’ için altı bölüm daha devam etme kararı da almış Star TV. Yeni altı bölümlük seri ise, 6 Eylül’de başlayacak.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin