Böreği beğenmedi diye dayak yedi. Pastaneye geri gelen müşteri pompalı tüfek dehşet saçtı

Denizli'de bir kişi, pompalı tüfek kullanarak korku ve dehşet yarattı. Emlakçı olduğu belirlenen kişinin, bir pastanede tattığı böreği beğenmeyerek işletme sahipleri tarafından şiddete maruz kaldığı, bu durumun dedikodu malzemesi haline getirilmesi üzerine kişinin olayın ardından pompalı tüfekle halkın içinde rasgele ateş açtığı bilgisine ulaşıldı. Şahıs, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Böreği beğenmedi diye dayak yedi. Pastaneye geri gelen müşteri pompalı tüfek dehşet saçtı

Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre; dün pompalı tüfekle hareketli dakikalar yaşatan Nuri T., daha önceden girdiği işletmede yediği böreği beğenmediğini işletme görevlisine söyledi.

KARAR Gazetesinin haberine göre Ardından çıkan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine olaya mekanda bulunan diğer 7 kişi daha katıldı.

Tartışmanın yerini arbedeye bırakması üzerine 8 kişi Nuri T., kapının önüne çıkartarak darp etti. Uzun süre sert darbelere maruz kalan Nuri T., çevredekilerin yardımı ile kurtarıldı. Aradan birkaç gün geçmesinin ardından kendisinin darp edildiğini ve bu konun kendisine saldıranlar tarafından yayıldığı duyan Nuri T., bu durumu hazmedemeyerek eline pompalı tüfeği aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin