'Bordo Bereliler Suriye' filminin vizyon tarihi belli oldu!

'Bordo Bereliler Suriye' filmi vizyon tarihi için gün sayıyor...

Google Haberlere Abone ol
'Bordo Bereliler Suriye' filminin vizyon tarihi belli oldu!

Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Bereli askerlerimizin Suriye’deki FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve liderine yapılan operasyonunu konu alan “Bordo Bereliler Suriye” filmi 7 Nisan 2017 Cuma günü vizyona giriyor.



Film, Hakkari Dağlıca’da 2015 eylül ayında 16 askerimizi şehit eden PKK’lıları yakalamak için bölgeye indirilen ve “Dön” emri almamak için telsizlerini kapatan Bordo Bereli askerlerimizin yaptığı operasyonla başlıyor.



Yapımcılığını 16 Yapım Medya olarak Ali Ertem ile Erdoğan Yaprak’ın yaptığı, yönetmenliğini Erhan Baytimur’un, senaryosunu Coşkun Gündoğdu’nun yazdığı, “Bordo Bereliler Suriye” filminde Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Uzer, Burak Arslan, Erdoğan Yaprak, Ali Ertem, Oğuz Yağcı, Taner Bahadır, Turgay Atalay, Tayfun Sav, Alper Atak, Kübra Dilara Çelen, Kahraman Sivri ve Kadir Turan rol alıyor.



Suriye’de Türk sınır güvenliğini tehdit eden bir terör örgütünün başındaki Çöl İmamı lakaplı Ebu Salim’i (Tayfun Sav) yok etmek için yüzbaşı Mehmet (Cenk Ertan) ve komutasındaki bir timin hikayesi beyaz perdeye aktarılıyor. Bir süre sonra bu terör örgütünün en büyük desteğinin paralel devlet yapılanması FETÖ terör örgütü olduğu anlaşılan filmde içerdeki cuntacılara karşı verilen mücadele de anlatıyor.



Cenk Ertan operasyonu yöneten yüzbaşı Mehmet karakterini canlandırıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin