Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 17 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Caddebostan'da yürürken görüntülen çift, bebeklerinin cinsiyetini ilk kez muhabirlere duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

Oyuncu Bora Akkaş, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Oben Alkan ile 2023'ün şubat ayında Milano'da nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten müjdeli haber geldi.

Bora Akkaş'ın eşi Oben Alkan, 17 haftalık hamile olduğunu açıkladı. İlk çocuklarını bekleyen çift, geçtiğimiz hafta müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu.

Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

'BEŞ KÜÇÜK BARNAKCIK'

Oben Alkan, karnının belirginleştiği görülen fotoğrafını "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" notuyla yayınladı.

Oben Alkan, ayrıca bebeğinin ultrason fotoğrafını da paylaştı. Bora Akkaş da aynı kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı - Resim : 2

TEBRİK MESAJI YAĞDI

Tebrik mesajları yağan Bora Akkaş - Oben Alkan çiftine; Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya, Bartu Küçükçağlayan, Nursel Köse, Burcu Biricik, Zeynep Bastık, Ayşecan Tatari, Akasya Türkmen, Ahu Yağtu, Melis İşiten ve Ceylan Ertem gibi birçok ünlü yorum yaptı.

Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı - Resim : 3

'KIZIMIZ OLACAK'

Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan Bora Akkaş ve Oben Alkan çifti, önceki gece Caddebostan'da yürürken görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşıran çift, "Her şey çok güzel gidiyor. Güzel bir karar aldık, güzel de bir haber aldık. Bir kızımız olcak. Gördüğünüz gibi her şey" dedi.

Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı - Resim : 4

Oben Alkan'ın hafif şiş karnı objektiflere böyle yansıdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin