BoomSocial ile sosyal medyayı ölçün

Sosyal medya ölçümleme programı BloomSocial yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
BoomSocial ile sosyal medyayı ölçün

Sosyal medya ölçümleme, raporlama ve analiz programı BoomSocial, Beta testlerini tamamlayarak tam sürümü ile yayına girdi.



Sistem ile markaların Facebook, Twitter ve Google+ sayfalarının ardından artık Linkedin sayfaları da ölçümlenip, analiz edebilecek. Sosyal medya yalnızca kişilerin değil, artık tüm markaların gündemindeki en önemli konulardan biri. Birçok marka sosyal medyada iletişim ve pazarlama faaliyetlerini gün geçtikçe arttırıyor. Ortaya çıkan yüksek bütçeler beraberinde performans ve yatırım geri dönüşü üzerine ölçümleme gereksinimlerini de getiriyor. Her mecranın kendine özgü metrikleri, verilerin sadece marka tarafından görüntülenebilmesi ve detaylı rakip analizinin zorluğu, sosyal medyanın ölçümlenmesini zorlaştıran etmenlerdir.



İnternet ve sosyal medya takip sistemi BoomSonar desteğinde geliştirilen BoomSocial, bu zorlukların üstesinden gelmek için hazırlanmış bir analiz sistemidir. Toplam 7.500’den fazla sosyal medya hesabının tüm verilerine ulaşılabilen sistem, aynı zamanda sektörleri ve rakipleri inceleme imkânı da sağlıyor. Sistem ile markanın hayran ve takipçi sayısındaki değişimi uzun dönemli olarak gözlemek, etkileşim oranlarını ve en çok etkileşim alan içerikleri belirlemek, iletiler hakkında detaylı analizler yapmak ve geliştirilmesi gereken alanları belirlemek mümkün. Üstelik tüm bu ölçümlemeler yapılırken markanın içinde bulunduğu sektörün ortalama rakamları ve rakiplerin durumunu da detaylı grafikleri de incelenebilir.



Ayrıca aylık kanal analizleri ve tüm ülkelerdeki sosyal medyakullanım oranlarına dair güncel veriler de yer alıyor. Markaların 24 sektör ve 100’den fazla kategoride sınıflandırılması, sektörel karşılaştırma ve benzer sayfalarla performans kıyaslamasına olanak sağlıyor. Markaların hayran sayısı, büyüme oranı, aktiviteleri, etkileşimleri ve kalite puanları tek bir ekranda karşılaştırılabiliyor. Tüm sosyal medya alanlarında markanızla ilgili her türlü     bilgiye www.boomsocial.com adresinden ulaşabilirsiniz.(İHA) 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin