Bomba iddia! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz aşk mı yaşıyor?

Netflix'te yayınlanacak Şahmaran dizisinin başrol Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. 'Lale Devri'nde Tolgahan Sayışman, 'Medcezir'de Çağatay Ulusoy, Mavi reklamında Kerem Bürsin’le tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya, şimdi de yeni rol arkadaşı Burak Deniz’le aşk yaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bomba iddia! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz aşk mı yaşıyor?

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ, Serenat Sarıkaya'nın Şahmaran dizisindeki partneri Burak Deniz'le aşk yaşadığını yazdı.

Mehmet ÜSTÜNDAĞ / HÜRRİYET

Serenay Sarıkaya geleneği bozmadı

“Lale Devri”nde Tolgahan Sayışman, “Medcezir”de Çağatay Ulusoy, Mavi reklamında Kerem Bürsin’le tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya, aldığım duyumlara göre şimdi de yeni rol arkadaşı Burak Deniz’le birlikteymiş.

Serenay Sarıkaya ile geçen hafta sevgilisi Didem Soydan’la ayrılan Burak Deniz’in Adana’daki çekimler esnasında yakınlaştığı yönünde iddialar ortaya çıkmış ama yalanlanmıştı.

Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen 2 ay önce ayrılmış, hatta Evirgen’in Burak Deniz’i artık mekânlarına almadığı da konuşulmuştu. Her ikisinin de ilişkilerine mâl olan yakınlaşma, önceki gün Burak Deniz’in, Serenay Sarıkaya’nın sokağında yakalanmasıyla yeni bir boyut kazandı.

Şimdi konuşulanlara göre iki oyuncu, henüz ilk sezonun çekimlerinde yakınlaşmış, Adana Sheraton Otel’de ekipten gizli buluşmuş. İkilinin, ilişkilerini dizilerine gölge düşürmemek adına gizli tuttukları söylense de, benim aldığım duyumlara göre Serenay Sarıkayaciddi bir ilişki düşünmediği için aşk söylentilerini inkâr ediyormuş.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin