Bolu Belediye Başkanı'nın skandal sözleri sonrası CHP harekete geçti! Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a jet yanıt

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında bir kadınla ilgili söylediği sözler büyük tepki çekti. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan ile ilgili konuştu. Öztrak, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez" dedi. Özcan, Öztrak'a Twitter hesabından yanıt verdi. Özcan, ".Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Belediye Başkanı'nın skandal sözleri sonrası CHP harekete geçti! Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a jet yanıt

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, bugün partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda buludnu.

Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle ilgili de konuştu.

Öztrak, katıldığı sosyal medya yayınında sağlık sorunu nedeniyle çocuk sahibi olamadığı için kendisinden yardım isteyen kadınla arasında geçen konuşmayı anlatınca tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili, "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor" ifadelerini kullandı.

ÖZCAN'DAN YANIT

Twitter hesabından Öztrak'ın konuşmasının videosunu paylaşan Özcan, "Hayırlısı neyse o olsun.Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim.Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum.Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim.Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim.Takdir parti yetkililerinindir!" dedi.

İşte Özcan'ın o tweeti:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin