Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den ayrılıyor mu? Özcan'dan Sine-i Millet çağrısı

Mültecilerle ilgili yaptığı açıklamala nedeniyle sürekli gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter'dan bir paylaşım yaparak kendi partisinin de aralarında olduğu muhalefete çok sert yüklendi ve Sine-İ Millet çağrısı yaptı. Özcan'ın bu paylaşımıyla ilgili "CHP'den ayrılıyor mu?" değerlendirmeleri gelince başkan bir tweet daha atarak duruma açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den ayrılıyor mu? Özcan'dan Sine-i Millet çağrısı

Bolu'daki mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ve hatta yabancıların su faturaları ile katı atık vergilerine 10 kat zam yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez de Sine-İ Millet çıkışıyla gündemde...

Özcan bugün bir tweet atarak, "Ülkem sığınmacı istilasına uğradı, Parlementonun işlevi kalmadı Gençler işsiz Esnaf çaresiz Hükümet beceriksiz Buna karşın muhalefet yarım ağız erken seçim çağrısı yapıyor… Samimi iseniz ülkenin bekası için Sine-i Millete dönün! MEVZU VATANSA KOLTUK TEFERRUATTIR!!!" diyerek kendi partisinin de aralarında olduğu muhalefet partilerine Sine-İ Millet çağrısı yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den ayrılıyor mu? Özcan'dan Sine-i Millet çağrısı

Başkanın bu tweetine "Başkanım, muhalefet istifa etse bile bu istifaların kabul edilmesi gereken oy oranı iktidar oylarıyla ancak yettiğini.iktidarın da bu istifaları işine gelmeyeceği için kabul etmeyeceğini,bu nedenle sine-i milletin bu koşullarda mümkün olmadığını zaten bildiğinizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den ayrılıyor mu? Özcan'dan Sine-i Millet çağrısı - Resim : 2

Bunun üzerine Tanju Özcan da, "Biliyorum muhalefet istifa etsin de...onlar kabul etmesin yürekleri yeterse..." cevabını verdi.

TEPKİLER GELDİ

Tanju Özcan'ın çıkışına tepkiler gelince, bşakan bir tweet daha atarak, "Ben bugün memleketimin bekasını düşünerek düşüncelerimi kamuoyu ile gizli bir ajandam olmaksızın paylaştım.Birileri başka partilere göz kırptığım şeklinde algılamış.Hiçbir yere gitmiyorum.Ben Atatürk’ün CHP’sinin öz evladıyım. Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan #SineiMillet" paylaşımında bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'den ayrılıyor mu? Özcan'dan Sine-i Millet çağrısı - Resim : 3

 

Medyatava

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin