Bollywood yıldızı müziğe ilk adımını attı

Dünyaca ünlü ödüllü oyuncu, müzik sektörüne geçiş yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bollywood yıldızı müziğe ilk adımını attı

Priyanka Chopra;  kazandığı ödüller ve rol aldığı filmlerdeki başarısıyla bir Bollywood yıldızı ve Hindistan’ın en meşhur oyuncularından biri haline geldi.  2000 yılında Dünya Güzeli seçildi. UNICEF’in “ İyi Niyet Elçisi” oldu, çocuk hakları ve Hindistan’daki kız çocuklarının okutulması projelerinde gönüllü olarak çalışmaya başladı. Ünlü yıldız, sinema kariyerinin ardından şimdi de müziğe ilk adımını atıyor.

 

Priyanka Chopra
; pop, hip-hop, elektro tarzlarının sınırlarını zorlayan ve güçlü Hint ezgileriyle harmanlanmış bir single’yle çıkış yapıyor. Chopra’nın çıkış single’si “In My City” çıktığının ilk haftasında 100,000 kopya sattı. Chopra’nın tatlı ve pürüzsüz vokallerine, will.i.am’in enerjisi eklenince single’de güzel bir ahenk yakalanmış ve başarılı bir düet ortaya çıkmış.

 

Pek yakında çıkacak albümün şarkı sözleri ise; Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears, Pitbull ve Usher gibi büyük isimlerle çalışmış söz yazarlarının kaleminden çıkmış. Chopra bu ilk göz ağrısı için, “Albümün müzikleri kim olduğumu ve nereden geldiğimi yansıtıyor. Sadece Hindistan değil, dünyanın dört bir yanı…” diyor. Babasının mesleği gereği küçük yaşlarda sık sık şehir değiştiren ve 13 yaşındayken dans, tiyatro ve klasik batı müziği eğitimi almak için Amerika’ya taşınan Chopra sözlerini şöyle tamamlıyor, “Çocukken çok fazla seyahat ettiğim için, farklı kültürleri gözlemleyerek ve öğrenerek büyüdüm. Bu durum müziğe olan yaklaşımımı değiştirdi, beni söz ve müzik yazmaya teşvik etti.” 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin