Bold Pilot yarışların, oğlu Ganesh sinemanın 'Şampiyon'u oldu!

Şampiyon filminin yıldızı Ganesh'e büyük ilgi...

Google Haberlere Abone ol
Bold Pilot yarışların, oğlu Ganesh sinemanın 'Şampiyon'u oldu!

Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı 'Şampiyon' filminin yıldız oyuncularından Ganesh’e olan ilgi her geçen gün artıyor. Filmde babası Bold Pilot’u canlandıran beş attan biri olan Ganesh kısa sürede gönüllerin şampiyonu oldu.



8 yaşındaki Ganesh'in hikayesi de bir o kadar ilgi çekici ve şaşırtıcı. Ganesh, başarılarla dolu bir yarış hayatı olmaması nedeniyle hipodromlarda gönülleri fethedemese de Türkiye'de beyaz perdenin ilk yıldız atı olmayı başardı.



Bold Pilot yarışların, oğlu Ganesh sinemanın 'Şampiyon'u oldu!



Hayatlarını atlara adamış Atman ailesinin harasında doğup büyüyen, sakatlığı nedeniyle yarışları bırakmak zorunda kalan Ganesh, bir süre Altınoluk'ta tedavi gördü. Tedavinin ardından Atman ailesinin harasına geri dönen Ganesh, daha sonra Genelkurmay Başkanlığı'na hediye edildi. Daha sonra çıkarıldığı ihalede satılan ve iki kez sahibi değişen Ganesh, en son bir işadamı Mert Ünsal tarafından alındı. Ganesh, "Bizim İçin Şampiyon" filminin çekim hazırlıkları sırasında yaşamını sürdürdüğü binicilik akademisinde keşfedildi.



Babası ile fiziki benzerliğinin dışında karakter olarak da benzeyen Ganesh tıpkı onun gibi yağmurlu havaları sevmiyor. İnsanlarla kolay iletişim kurması ve rol yapmadaki yeteneği ile kısa sürede setin yıldızı olmayı başarmış. Şampiyon babası Bold Pilot’ın izinden giden Ganesh, yarışlarda olamasa da film yıldızı olarak gönülleri şimdiden fethetti.



Filmde ünlü jokey Halis Karataş'ı canlandıran Ekin Koç Ganesh'in Bold Pilot'ın oğlu olduğunu film için seçildikten sonra öğrendiğini ve “filmin çekimleri sırasında Ganesh ile yalnızca koşmadıklarını, konuştuklarını, didiştiklerini, beraber yere uzanıp debelendiklerini, ormanda yan yana yürüyüş yaptıklarını, yemeklerini birlikte yediklerini, birbirini anlayan iki arkadaş gibi yakın bir bağ oluştuğunu” düşündüğünü belirtti.



Bold Pilot yarışların, oğlu Ganesh sinemanın 'Şampiyon'u oldu! - Resim : 2



Begüm Atman Karataş karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah da Ganesh ile tanışmaya büyük bir merakla gittiğini belirterek, "Onunla konuştum, sevdim ve her yaptığıma bir karşılık buldum. Gözlerimin içine bakarken sanki ruhuma bakıyordu Ganesh. Beraber yürüdük, koştuk. Bir ata sarılabilmek daha önce çok uzak bir ihtimaldi benim için. Ona sarıldığım anda o da bana iyice yanaştı. Mutluluğumu tarif edemem. O, her canlı gibi kendine has ve karakter olarak çok yumuşak, çok uysal bir at. Çok sevdim onunla beraber olmayı." diye konuştu.



Ganesh’in sahibi Mert Ünsal da Ganesh ile ilk karşılaşma anını şöyle anlattı: "At arayışı içindeyken kadere bakın yağmurlu bir gecede simsiyah kulakları, ahırda asabi hareketler yapan, ahıra kimseyi sokmayan bir at ile karşılaştım. 3 hafta boyunca atı arazide, köyün içinde, gece yürüyüşlerinde test ettim. Bu denemelerim sayesinde bu atın farklı bir ruhtan geldiğini anladım. Bir gün arazide nereden aklıma geldiyse Harp Okulu Marşı'nı okudum. At kulaklarını dikti yürüyüş modunu değiştirdi. Gülmüştüm. Atın sonradan hikayesini dinleyince şaşırmadım dersem yeridir."



Ay Yapım ve Med Yapım imzalı başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı “Şampiyon”un yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız oturuyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği “Şampiyon” filminin basın sponsorluğunu Kral FM üstleniyor. “Şampiyon”, sinemalarda seyirciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.



Bold Pilot yarışların, oğlu Ganesh sinemanın 'Şampiyon'u oldu! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin