Boğaziçi Üniversite kampüsünde feci yangın

Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüsü içindeki bir binada yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede söndürülürken incelemeler devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Boğaziçi Üniversite kampüsünde feci yangın

Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüsü içindeki bir binada yangın çıktı.

Yangın saat 12.45 sıralarında çıktı. Kampüse çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ahşap bir binanın yandığı belirtiliyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Boğaziçi Üniversitesi Güney kampüsü içindeki bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yangın saat 12.45 sıralarında çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edilirken kampüste bulunan kültürel miras müzesinin çatısında yangın çıktığı öğrenildi. Yangın kısa sürede söndürülürken inceleme devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesinde tarih bölümünün kullanımında olan Kültürel Miras Müze binasının çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Üniversitenin Güney Kampüsü'ndeki 4 katlı ahşap binanın çatı katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi güvenlik görevlileri yaparken itfaiyeye haber verildi. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Ekiplerin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Boğaziçi Üniversite kampüsünde feci yangın

ELEKTRİK KONTAĞI ŞÜPHESİ 

Boğaziçi Üniversitesinden yapılan açıklamada, öğle saatlerinde üniversitenin Güney Kampüsünde tarih bölümünün kullandığı Kültürel Miras Müzesi binasının çatı katında çıkan yangına, önce güvenlik görevlileri sonrasında itfaiye tarafından müdahale edildiği aktarıldı.
Açıklamada, "Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangının alt katlara sıçramadan ve herhangi bir ciddi hasara sebep olmadan kısa sürede söndürülmüştür." ifadesine yer verildi.
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli Boğaziçililer; Bugün Kültürel Miras Müzesi binasının çatı katında çıkan yangın ciddi bir hasara sebep olmadan söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ediyor. İlk müdahaleyi gerçekleştiren güvenlik görevlilerimize ve itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin